Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• joey04

titán

válasz Cifu #52 üzenetére

Tényleg nem érted? Videóknál ha nincs notch a telefonon, akkor sem tudod fullscreenben nézni, mert levág a tartalomból értsd már meg. :)

[link]

Na mindegy, majd ha mindent kijelző alá tudnak pakolni, akkor nem kell ezt a mókás hisztit hallgatni a notch miatt. Persze a videó akkor sem fog fullscreenben menni, szóval nem leszünk előrébb, de legalább nem erről fog szólni minden telefon topikja, mert már marha unalmas.

Játszani nem szoktam, de gndolom a fejlesztők döntik el, hogy összehúzzák a képet, vagy megengedik a notchnak, hogy belelógjon, van megadják a döntés lehetőségét.

Az a baj, hogy fordítva ülsz a lovon.

jack téma: a 6t-nél pont a kijelző alatti leolvasó viszi a helyet, de ez megint fordított nézőpontra vall, hiszen nézd így: nagyon ügyes a xiaomi, hogy ekkora telepet pakolt bele (mellesleg ekkora kávával, hagyományos ujjlenyomat-olvasóval, vastagabb házzal nem akkora bravúr, de a játék kedvéért ezektől tekintsünk el), de ha ennyire ügyes, az azt jelenti, hogy a 6t ennél is kisebb akksit kapott volna, ha lenne rajta jack, vagy: a pocoba még ennél is nagyobb férne, ha nem lenne jack.

• hajbel

addikt

válasz Cifu #52 üzenetére

A pocophone akkora alsó kávával oldja meg, amire simán odaférne az ujjlenyomat olvasó + fizikai gombok, csak éppen ott tátong üresen a hely. Nekem igenis tetszik, hogy alul nincs akkora káva, viszont elől van az ullenyomatolvasó és nagyobb a telep, mert nem kell hely a jack csatlakozónak. Játszani én pl. nem játszom telefonon, de az általad linkelt notch egyrészt sokkal nagyobb, mint a 6T-é, másrészt youtubeon elvileg pinch outot nyomsz, ha éppen abba néhány milliméterbe esik, amit látni szeretnél, vagy zavar a notch és lekicsinyíti a képet. Ugyanez a többi videolejátszónál. Milyen normális telefon jön szerinted jack csatlakozóval még? Én egyet sem ismerek.

Új hozzászólás Aktív témák