Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- WireGuard VPN a mindennapokra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
átszani én pl. nem játszom telefonon, de az általad linkelt notch egyrészt sokkal nagyobb, mint a 6T-é, másrészt youtubeon elvileg pinch outot nyomsz, ha éppen abba néhány milliméterbe esik, amit látni szeretnél, vagy zavar a notch és lekicsinyíti a képet.
Nem tudom figyeltél-e, de amire válaszoltam, ott sem 6T kép volt példának felhozva...
Amiket meg felhozol, azok pótcselekvések egy olyan problémára, amelyek normális esetben (olvasd: nem notch-os telefonoknál) nem is léteznek...
Milyen normális telefon jön szerinted jack csatlakozóval még? Én egyet sem ismerek.
Samu S9/S9+, Samu Note9, Samu A* széria, ASUS Zenfone 5z, Honor View 10, Meizu 15 Plus, és így tovább...
Ha valaki nem talál ezek között neki szimpatikusat, az meg is érdemli...
Szerk.: Itt a szomszédban egy kollégának van Samu S9-ese, hát sok mindent lehet mondani rá, de azt, hogy akadozik, lagol vagy nem reszponzív, azt especiel nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- OLED monitor topic
- Bemutatkozott a Samsung Galaxy Tab A11 és Tab A11+
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Diablo IV
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 pro független.
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest