Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Mit értesz bekavarás alatt? Én egyre inkább azt hiszem, hogy az U1 nem tartalmaz előzőleg kiadott biztonsági frissítéseket, mint például egy Service Pack. Mondjuk az is furcsa lenne, ha az a 750MB csak core hegesztést tartalmazna. Szerintem nyugodtan telepíthető, mert a jövőben kiadott frissítések nem befolyásolják.
#22: Már most is meg lehet csinálni. A dism.exe sokmindenre képes. Persze az is igaz, hogy kicsit ügyeskedni kell, hogy sikerüljön. Én már U1-es telepítőt (ISO) használok.
Egyébként az integrálásnak mi köze a dátumhoz?mod: Az U1 nem most lett kész, csak most kapta meg az RTM jelzőt. Ennek fényében a címben szereplő "Máris" szó egyáltalán nem helytálló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest