Hirdetés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - bambano: Bambanő háza tája
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Pajac: Hámozott narancs

Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

Scoobyka

üzenetére
						egyrészt én mást írtam, az cikk nem teljesen arról szól, másrészt érintse azt, aki tárol ott és úgy fontos, pótolhatatlan állományokat, de akkor előtte mentse le, és utána húzza fel a tiszta alapra a rendszert, ér annyi kompromisszumot, hogy utána az eszköz jól/jobban fog működni.
tárolok a felhőben - nem icloud - dolgokat, de ami pótolhatatlan, azt más módon, adathordozókon is. - 

Touch-ko
őstag
`Hello!
iPhone 5-t erdemes iPhone 5S-re cserelni most meg?
i5s-nek vannak valami tipusgyengesegei,mint anno i5-nel a fekete modellnel a festek lepatogzas?`-Meg egy par honapig igen. Ha nem zavar, hogy nem a legujabb van, akkor szerintem siman. Van 5-om es batanom 5S-t hasznal. En most upgrade-eltem 6-ra, es 5S mellett nem sokkal gyorsabb a 6. Viszont 5 vs.6 kozott nagy a kulonbseg! Az akksi ideje javult sokat az 5-hoz kepest, illetve tovabb lesz tamogatva a 64bit miatt!
Az 5S-rol nem tudok semmi hibat. Viszont ne 16Gb-t vegyel ha nem vagy mazohista

- 

Cyberpunk
félisten
Én nemrég cseréltem, igaz nekem lejárt a gari, így jobbnak láttam hamar kiszállni az i5-ből, és váltottam 5S-re. Amúgy ami feltűnik, hogy valamivel jobb az üzemidő, és jobb a kamera azt egyértelműen látni.
Itt már nem kell festék "kopástól" tartani, ki van javítva az a hiba, tehát nyugodtan lehet feketét venni, ami igaz nem egészen fekete, mert grafit + fekete a szín, de szerintem nagyon elegánsan néz ki, noha a fekete i5 dark-osabb.

Új hozzászólás Aktív témák

- Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Milyen routert?
 - Lakáshitel, lakásvásárlás
 - Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - One mobilszolgáltatások
 - World of Tanks - MMO
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Kuponkunyeráló
 - The Division 2 (PC, XO, PS4)
 - További aktív témák...

- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
 - Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
 - AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
 - Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest