- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
A WP-ért igazán kár, nekem volt Lumia 625-öm és az elején nagyon meg voltam vele elégedve, még WP8.0 futott rajta eredetileg, aztán onnantól kezdve, hogy jöttek a frissítések folyamatosan csak rosszabb lett a telefon, a végén már nem is nagyon mertem frissíteni, de mindig mondták, hogy de ez fontos biztonsági frissítés stb, aztán a 8.1-el tulajdonképpen vége lett a telefonnak, annyi hülyeséget csinált, hogy már fájdalmas volt. Aztán gondolkodtam, hogy mi legyen a következő telefonom, majd megvettem életem első androidos telefonját, egy Honor 4X-et. Azért egyértelműen látszik a különbség, hogy az Android mennyivel előrébb jár, a Huawei féle UI pedig kifejezetten jó, nincs túlbonyolítva, egy hibátlan WP-nek kb olyannak kéne lennie, mint az EMUI-nak, csak nyilván WP stílusban. Semmi kompromisszum nincs benne a L625 után. Hozzáteszem én egyik telefonomat sem mókolom, mindegyiken gyári rendszer van, gyári frissítésekkel, semmi plusz.
Egyébként érthető, hogy miért az 520 volt sokáig a legnépszerűbb, abban az időben még ott tartottunk, hogy a fapados szinten az Android kb használhatatlan, (ezt egyébként ma is el tudom képzelni) míg a WP ezen a szinten egy megbízható telefonként, kb a telefonok Corollájaként tudott működni és ezért vették is, mint a cukrot, az 535-öt pedig biztosan azok vették meg, akik már váltottak az 520-ról. Az emberek átlagosan 2 évente cserélnek telefont, ezt a kategóriát pedig a szolgáltatók ingyen dobálják a két év hűség mellé, gondolom akik hosszabbítanak, váltanak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Windows 11
- További aktív témák...
- Infinity by Harman 65W gyorstöltő, töltő, adapter - Új, bontatlan
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest