Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kalandor: Fred
Új hozzászólás Aktív témák
-
weberzolee
aktív tag
válasz
#47106304 #91 üzenetére
ja értem, te meg nem tudsz olvasni. egy szkájpon mégis mit kell beállítani? rendszergazdaként indítsam el hogy ne írja ki hogy nincs kamera, esetleg 535 kompatibilis módban? nem azt mondtam, hogy nem működik (bár lehet hogy nem megy, mert nem néztem tovább), hanem hogy hibaüzenettel indul. érted, hibaüzenet a Microsoft vasán a Microsoft szoftverével.a SIMA skype megy, kezeli a kamerát. SKYPE VIDEO. és ha már itt arcoskodsz, akkor légyszi mondd már el hogy hogy lehet a Vibert rávenni hogy csörögjön, és azt is mondd meg, hogy hogyan tudom a 620 -on 8.1 -en a visszaszámlálást lezárt kijelzővel működtetni (10 -en nem próbáltam, de ha a Viberből indulok ki akkor ONscreen esetén sem megy
). na ha ez megvan, akkor mondhatod hogy nem értek hozzá. és hát igen, valószínűleg ios lesz wp után, az legalább működik. igaz hogy drága, de van támogatás legalább 5 évig, fél év múlva nem a felét éri (már ha el akarnám adni). vagy Nexus, de ez teljesen OFF.
Várom válaszod, a kérdésekre!
-
iihorvath
tag
válasz
#47106304 #91 üzenetére
Hogy mennyi hozzám hasonló hozzá nem értő b*lf*sz van azt az áruházban a viber értékelésénél is meg lehet látni, ahol szinte mindenki ugyanazért pampog...
Majd megpróbálok hozzáértőbb lenni, hogy ha valaki üzenetet küld nekem azt meg is kapjam.
Persze nem a telónak kellene "hozzáértőbbnek" lennie, nem, hanem nekem! Yes!
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen notebookot vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Braun KF 47/1 tea és kávéfőző fehér / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest