Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
makraipeter1
üzenetére
Sajnos a reball nem gyári szintű, így újra elválhat az IC a hőtágulás miatt. Érdemes ezeknek a kariknak fokozottan ügyelni a hűtésére, szoktam javasolni a RAM-alulórajelezést ill. a hűtés megtámogatását is ha gyárilag gyenge.
Mondjuk a GTSek gyári hűtése korrekt, sajnos konstrukciós hiba az elválás. -
14adam
addikt
egy láda virágföldet kapsz érte

Amúgy nekem is volt egy asus 8800gts csak az képet se adott. Neki estem hőlégfúvóval én is de én a gpu-nak de nem sikerült életet lehelni bele
szerelők is itt a ph-n azt mondták,hogy nem sok esélye van,hát akkor meg miért ne 
-
Speed®
titán
Ha nem hőlégfúvózó barbárnak, hanem hozzáértő szakinak adtad volna oda, 3ért reballozták volna a RAMokat, aztán használhatnád jó ideig nyugiban.
Eladni sem feltétlenül etikátlan, csak tájékoztatni kell a vevőt, miért olcsó. -
Adok érte egy fél csomag szotyit, meg egy gerezd fokhagymát!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
makraipeter1
üzenetére
öccáz
-
Ice!?
őstag
nem lesz hosszú életű.
ha nagy gecykahh$$ lennék azt mondanám h add el mielőtt beszarna, de nem mondom, mert persze csak ha nem említenéd meg, valaki nagyon szarul járna vele.szerk.: mennyit fizetsz rá?

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

szerelők is itt a ph-n azt mondták,hogy nem sok esélye van,hát akkor meg miért ne