Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moddingboy
Modder
Köszönöm!

-
Moddingboy
Modder
válasz
HornedReaper
üzenetére
Narancssárgában is nagyon szép a karbon minta
Biztos jól mutat a motoron 
*Akinek van Facebook profilja az kérem kattintson az alábbi linkre és "tetszik"-elje a képemet.
Részt veszek egy Case Modding Showdown 3 nevű nemzetközi versenyen és a zsűri értékelése mellett vannak bónusz pontok is. Ilyen bónusz ez a feladat is. (nehogy kimaradjon a Fb a buliból...)
Köszönöm Mindenkinek aki szavazatával támogat!
-
Moddingboy
Modder
válasz
HornedReaper
üzenetére
Ott a pont!
Én is az általad linkelt matricát akartam használni csak nem volt szimpatikus a magas ára. Ezért maradtam a nyomtatott verziónál, de nem zárkózom el afelől, hogy idővel újrafóliázom ezzel a 3M márkájúval. 
-
Moddingboy
Modder
Overlocker - Sose voltam a ház modding és egyáltalán a ház használat híve - Hehe ezen jót mosolyogtam

- = Zk = - - Valóban egy kis miniATX-es házról van szó (18x36x39cm), de ez legyen a legkisebb gond
A méretből adódó legnagyobb problémám a kábel rendezés... más gondom nincs is vele.retfirg - Mindenki más ízléssel rendelkezik.

A Batman-es téma pedig... merész ötlet. Főleg a kétarcú kalapács vs. políros megoldás

-
Moddingboy
Modder
Sziasztok!
Szeretném megköszönni a PROHARDVER!-nek, hogy megszületett ez a cikk (nagyon meglepett amikor rábukkantam
) továbbá köszönöm Mindenkinek a pozitív hozzászólásokat amik nagyon sokat jelentenek számomra ill. plusz erőt adnak egy esetleges következő projekthez 

Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Szólánc.
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Arc Raiders
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Biztos jól mutat a motoron