- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
és az éter az dolgozik benne szerinted rendesen? tehát nemcsk a fém szállítja a hőt, ebben biztos vagy? mert 56% procihasználatnál akár még ez is lehetne.
habár a lefelé ívelő hőgörbe mintha azt mutaná, hogyan indult be a szállítás.(vagy onnantól fújtad teli tüdőből, csak az már nincs a képen...)
-
szab.tam
nagyúr
szép a láng!
milyen progival fűtötted a procit? nem igazán értem, hogy mi a 97 és mi az 56%?
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Thunderzolee #12 üzenetére
mint ahogy sok minden más sem, amiket kiötlünk.
a gyártóknál nem hülye mérnökök vannak. (azaz nem csak azok, így a helyesebb.)
a marketingvezérlés jól pi*-n rugja őket, akikor nem olyat teveznek, amiből min. 150.000 db-ot el lehet adni, és drágább 20 centtel az előírtnál... -
szab.tam
nagyúr
mint ahogy már a barkácsban céloztam, a sárgaréáz hiba volt. ha nem volt vörös, inkább alu kellett volna.
ebbe az erdőbe már nemrég én is beleszaladtam. nem volt méretre vörös laposrúd, ami egyszerre lefogatásban és hővezetésben is szerepet játszott volna.
vettem sárgát. elég gyengus, kézzel tapintható a különbség.
ha még nem késő, és nincs vörös, de kapható alucső, cseréld ki arra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- E-roller topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- C# programozás
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest