- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oPalRx7
aktív tag
a venti ledjeinél tiszta sor
egyébként ha már homár, én inkább fesz-stab ICvel dolgoztam volna, és csináltam volna egy 12>3.3V vrm-et, aminek a rail-je megy akkor a ventik 4. drótjára. persze drágább, viszont sokkal üzembiztosabb, és kevesebb hulladékteljesítmény veszik kárba
megcsinálni bonyolultabb, de utána fail-safe.
-
oPalRx7
aktív tag
Grat, egész jó írás lett
szerintem is több helyre került ellenállás, mint ahova kellett volna, de nem lesz ebből gond (bár azért csekkold le ne olvasszon össze valamit)
Én pont kékről pirosra váltottam a házam színeit, de a világító ventik helyett inkább smd led-szallagokkal dolgoztam
(nálad is könnyen megoldható lenne kapcsolgatósan, igényesen)
Ami megjegyzésem még, hogy a ventik csapágyazásának azért nem használ a szétszerelés-összerakás sajnos. Esetleg hamarabb válik szükségessé a kenőanyagának "pótlása" :S
Részemről legalábbis nem kedvelt dolog az, ha valamibe beleölök X időt, az idő előtt tönkremenjen. Jobb a ventillátorokat "gyárilag" hagyni, hisz azok fogyó eszközök sajna.Mindenesetre grat a modhoz, még sok ötletet kívánok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Revolut
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nikon DSLR topik
- Subaru topik
- Autóhifi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest