Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oPalRx7
aktív tag
Grat, egész jó írás lett
szerintem is több helyre került ellenállás, mint ahova kellett volna, de nem lesz ebből gond (bár azért csekkold le ne olvasszon össze valamit)
Én pont kékről pirosra váltottam a házam színeit, de a világító ventik helyett inkább smd led-szallagokkal dolgoztam
(nálad is könnyen megoldható lenne kapcsolgatósan, igényesen)
Ami megjegyzésem még, hogy a ventik csapágyazásának azért nem használ a szétszerelés-összerakás sajnos. Esetleg hamarabb válik szükségessé a kenőanyagának "pótlása" :S
Részemről legalábbis nem kedvelt dolog az, ha valamibe beleölök X időt, az idő előtt tönkremenjen. Jobb a ventillátorokat "gyárilag" hagyni, hisz azok fogyó eszközök sajna.Mindenesetre grat a modhoz, még sok ötletet kívánok
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest