Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrTwister

őstag

válasz lorenzen #122 üzenetére

Ma voltam a Med**Mar**-ban és megvettem a Pinnacle-t mert a dobozára rá volt írva a DVB-S2. Idézek: "USB 2.0 satellite (DVB-S2) HDTV tuner..." Gondoltam ha már rá írják csak benne van, aztán feltelepítettem és láss csodát : [link] elvileg benne van. Ugyhogy megnyugodtam. Persze kipróbálni még nem tudtam, míg nincs hozzá parabola felszerelve, arra meg várnom kell Szerdáig. Türelem, türelem,tür...könnyű ezt mondani :D Remélem jó lesz Lorenzen, majd írok mik a tapasztalataim vele. Végülis, hogy tuti viszi-e a DVB-S2-t valamiféle tesztprogram megtudja mondani, vagy ehhez be kell állítanom egy olyan adót ami DVB-S2-es? Ha van ilyen adó(a Hotbirden!) akkor annak megadod az elérhetőségeit(GHz, stb.) Lorenzen? Ja és a rendszerben az Eszközkezelőben Hang-, video- és... alatt Pinnacle PCTV Sat HDTV Pro USB 2.0 BDA Device-ként látszik. Tehát elvileg akkor BDA kompatibilis ugye? Mindjárt ráengedek egy DVBDreamet vagy mit, hogy kezeli e a kártyát. 3rd party progikat ajánlottok még hozzá, hogy miket rakjak még fel? Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák