- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncsicso
tag
Ha alaplapcsere nélkül akarja megoldani az ember a fejlesztést, akkor szvsz az FX600-asnál nincs jobb. A nyolcmagosokat kissé túlárazottnak és nagy étvágyúnak tartom. Az Intel nekem idegen terep, mostanában raktam össze néhány inteles gépet 1150 alapon és régebbi platformot nem akartam új, több évre alapszintűnek szánt gépbe. Az ár-teljesítmény viszony mindig is kényes kérdés volt, (flame...), úgy gondolom, az FX6300 a legjobbak közé tartozik - amíg nem nézzük a fogyasztást és az általa generált hő elvezetéséből származó költségeket. Mivel nekem egyik gép esetén sem kellett plusz költségekkel számolnom a hűtés miatt, megérte. Ha új gépet építenék magamnak az alapoktól, Intelt választanék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Szokásos Intel-AMD téma.AMD olcsóbb de melegedik, az Intel gyorsabb, kevésbé melegedik, de drágább stb. Kicsivel több...
- RAM topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest