- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hkari
őstag
válasz
kolosanyi #16 üzenetére
Láttam, nyomkodtam, és igazad van, hogy a Nexus JB-el már problémamentes lett. Én inkább még az előző verziókra értettem, mivel a JB kb. 1 év múlva lesz a telefonok nagy részén, vagy akkor se..
A zenelejátszás dologban is igazad van, bár ez szűk rétegre vonatkozik eléggé. A legtöbb embernek teljesen mindegy, hogy hogy szól egy telefon. Én is szeretem a jó minőséget, ezért kell vennem valami jó lejátszót. Sajnos még mindig csak az a járható út szerintem ha erre külön eszközöd van. Lumia is nagyon gyengén szól. Semmi dinamika, ráadásul halk nagyon..., plusz ha azzal hallgatnék zenét, akkor fél nap alatt lemerülne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest