Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
hkari
őstag
válasz
kolosanyi #16 üzenetére
Láttam, nyomkodtam, és igazad van, hogy a Nexus JB-el már problémamentes lett. Én inkább még az előző verziókra értettem, mivel a JB kb. 1 év múlva lesz a telefonok nagy részén, vagy akkor se..
A zenelejátszás dologban is igazad van, bár ez szűk rétegre vonatkozik eléggé. A legtöbb embernek teljesen mindegy, hogy hogy szól egy telefon. Én is szeretem a jó minőséget, ezért kell vennem valami jó lejátszót. Sajnos még mindig csak az a járható út szerintem ha erre külön eszközöd van. Lumia is nagyon gyengén szól. Semmi dinamika, ráadásul halk nagyon..., plusz ha azzal hallgatnék zenét, akkor fél nap alatt lemerülne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Borderlands 4 - Íme a végleges gépigény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- iPhone-t használók OFF topikja
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- OLED TV topic
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Gray Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest