Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Hieronymus #67 üzenetére
A sötét utat kell választani, mert ha a kivilágított úton mész, téged mindenki lát te senkit.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
válasz Hieronymus #60 üzenetére
Te mitől is félsz igazából?
Én a magasságtól, repüléstől, víztől (hajón), h elvesztem akit szeretek, hogy egyszer itt hagyok mindent, a betegségtől, skorpió, kígyó, pók, pitbull...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
válasz Hieronymus #56 üzenetére
Ezen jót derültem
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz Hieronymus #27 üzenetére
Igen, az E27 foglalatosokra gondoltam én is, azok elterjedtebbek és könnyen szétmelegítik magukat.
A pincében 0/24 pára van, a fürdőben csak fürdésnél. A fürdőben nekem ugyanolyan jó, mint a szobákban, mert annyi párát elviselnek könnyen.Amiket szétszedtem E27 lámpákat szét voltak oxidálódva belül, úgyhogy egyértelmű az elhalálozásuk oka, a pince párát már nem bírják. Mármint ez rendes pince, nem ház alatti garázs.
Majd ha lesz kedvem át lesznek szerelve légmentes burkolatba, valami nagyba amit nem tudnak felmelegíteni.Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
válasz Hieronymus #24 üzenetére
Egyik se tudja a ráírt üzemórát. Az gyanítom, hogy csak a ledekre vonatkozik, azt is szobahőmérsékleten. A búrában meg van 60 fok és amúgy is az elektronika előbb megadja magát mellette.
Amit nagyon nem bírnak az a magas páratartalom. Ami nálunk a pincébe van azok sorra megpusztulnak fél év, egy év alatt. A házban amik vannak azokból esetleg 1-1 darab, a többi évek óta megy.Ja meg amire figyelni kell, hogy nap ne süsse, mert durván besárgulnak.
Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?