Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• bambano

titán

válasz viraga #29 üzenetére

óradiktálás:
    - vízóra: kiírják a liftajtóra, hogy leolvasó jön, kirakom a vízóra állásokat a folyosó ajtóra oszt jónapot
    - villanyóra: nem tudom, tud-e a villanyórám távleolvasást, lehet, hogy tud. de mivel a villanyóra közterületen van, bekísérik a leolvasót és leolvassa, évente egyszer. ha akarok, diktálok, ha akarok, nem.
    - fűtés: távleolvasó van, 10 évente egyszer kell elemet cserélni.

a közös képviselőt meg el lehet zavarni, ha nem tetszik. elismerem, egyszerűbb az élet, ha pont olyan közös képviselőt fogsz ki, aki neked tetszik, de az sem lehetetlen, hogy ha nem tetszik, megjavítsd.

• szabonagyur

félisten

válasz viraga #29 üzenetére

A fűtés és mérőórák társasban is lehetnek egyedik lakásonként, ekkor pontosan ugyanannyi macera, mint családiban: kéményseprő, készülék-karbantartás, óraleolvasás, diktálás, órahitelesítés, óracsere...

Azért ezek egyik sem olyan dolog, ami órákat, napokat vesz igénybe.

Minden órát diktálok, alkalmanként 1-2 perc (értesítés megjön, amikor arra járok leolvasom és beküldöm). Kéményseprő évente 1 alkalommal jön, akkor is bejelenti jó előre. Óra csere/hitelesítés sem minden napos dolog, eszköz karbantartás meg olyan, hogy legalább tudom mikor volt utoljára, a nem látott eszköznél mindig ott a kérdőjel.

A közös képviselős dologgal egyet értek: nálunk nagy cég viszi az egész lakóparkot. Cserébe 1 internet/TV szolgáltató van csak, haver kérésére ugrik, többit lesz@rja (pár hete jött ilyen mindenkit lecsesző levél xy dolog miatt ... utána pár napra jóval problémásabb dolgot jelentettem be arra már semmi jelzés).
    Árban a miénk nem vészes, bár nem sok mindent látsz belőle, inkább lehúzás ez az összeg is (előző helyünkön is más szolgáltatóval ugyanez volt).

Új hozzászólás Aktív témák