- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
-
-
Vakegérke
félisten
válasz Gubek-Einste #93097 üzenetére
Sok bit
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
titán
válasz Hieronymus #93096 üzenetére
3bit
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
-
Arcképgyáros
válasz Hieronymus #93094 üzenetére
byte
-
-
titán
válasz Chris Kiki #93092 üzenetére
2^10
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Arcképgyáros
válasz Gubek-Einste #93090 üzenetére
129k
-
titán
-
Arcképgyáros
válasz Gubek-Einste #93085 üzenetére
kiszolgálás
-
titán
-
-
Arcképgyáros
válasz Gubek-Einste #93075 üzenetére
arany
-
titán
-
Vakegérke
félisten
válasz Hieronymus #93073 üzenetére
Férj a feleségének:
- Életem, menj az úrral.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
válasz Gubek-Einste #93072 üzenetére
Pénzt vagy életet!
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
titán
válasz Hieronymus #93071 üzenetére
A kényszer nagy úr
-
-
Arcképgyáros
válasz Gubek-Einste #93066 üzenetére
kő
-
titán
-
Vesa
veterán
-
titán
-
Arcképgyáros
válasz Chris Kiki #93057 üzenetére
rí
-
-
Vakegérke
félisten
válasz Gubek-Einste #93043 üzenetére
Azért kivehetnéd a nadrágodból a kezed, ha velem beszélsz
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
titán
-
Arcképgyáros
válasz Gubek-Einste #93041 üzenetére
KP
-
titán
-
válasz Gubek-Einste #93037 üzenetére
hal
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
titán
-
-
Nigér
őstag
válasz Gubek-Einste #93033 üzenetére
Emil és a detektívek
-
titán
-
-
-
Vakegérke
félisten
válasz Hieronymus #93024 üzenetére
Nem kell a csókod
-
-
válasz Hieronymus #93020 üzenetére
kisded
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
-
-
Nigér
őstag
válasz Hieronymus #93017 üzenetére
Ballagás
-
-
Vakegérke
félisten
válasz Hieronymus #93013 üzenetére
Buzgómócsing
-
-
Arcképgyáros
válasz Gubek-Einste #93010 üzenetére
részegség
-
titán
-
Arcképgyáros
válasz Chris Kiki #93006 üzenetére
ponthatár
-
Chris Kiki
senior tag
válasz Hieronymus #93005 üzenetére
Nézőpont
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
válasz Gubek-Einste #93001 üzenetére
Naná, hogy jobb volt.
Nem volt mobiltelefon, GPS alapú nyomkövető rendszer.
Hetedikes lehettem, amikor a szüleim úgy döntöttek, jobb lenne délutánonként az iskolába maradnom. Azt gondolták jobb jegyeket szerzek majd, ott tanulók. A második napon beleuntam az egészbe, többet nem mentem. A számonkérés elmaradt, senkinek sem tűnt fel a dolog. Nekem sem mert játékkal ütöttem el az időt.Nyolcadikos koromban péntek utolsó órája, ének lett. A tanár egy nyugdíjas pedo volt. A cseperedő lányok zaklatásával volt elfoglalva. Nem akartam túlbonyolítani a dolgot, szóval már az első alkalommal sem mentem be az utolsó órára. A féléves bizonyítvány aggasztott egy kicsit, de közepes eredménnyel vettem az akadályt.
Azt a mai napig sem tudom, hogyan jött létre ez az eredmény. A második félévben feltűnt volna, ha előkerülök. Nem kerültem elő.Hogyan tudja ezt ma megcsinálni büntetlenül egy gyerek?
Be- és kiléptető rendszerek és azonosítás. Mobiltelefon és gyerekkövető rendszerek.akadályozzák az életrevaló gyerekek fejlődését.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
válasz Gubek-Einste #93003 üzenetére
Délibáb
-
titán
-
Vesa
veterán
-
titán
válasz Hieronymus #93000 üzenetére
Régen minden jobb volt
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy ruhás topik
- The Thing Remastered teszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Proxmox VE
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Politika
- További aktív témák...