Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
válasz
echterion #248 üzenetére
Köszi szépen.
Igazából nincs gondom vele, de én a Z906 felszerelhetőség terén jobbnak tartom, mivel középen helyezkedik el a a hangszórónak, ellenben a másikkal, ami ugye a talpban található, de nem azt mondom, hogy rossz, csak én jobbnak tartom.
Mindenki másnak: Ha lehet, tényleg maradjunk a témánál, tisztában vagyok vele, hogy egy több száz ezres rendszer hogy szól, mennyire jó, és ez ahhoz képest mennyire szar, de ennek a kiépítése nálam felesleges, és ezt az előző hsz-emben már leírtam.
-
Black Dragon
addikt
Igyekszem minél hamarabb megcsinálni, a hétvégén remélem lesz rám időm.
A z-5500 tesztelése már teljesen felejtős, mert már nincs nálam, ergo felejtős.
Én is néztem, nézegettem komolyabb rendszereket, de egyrészt a szobámban nincs rá hely, hogy elhelyezzem őket, csak az ilyen kisebb méretű hangfalak férnek el, és abból szerettem volna egy jót, ez volt anno a z-5500 vásárlásának oka, és nemrég a Z906-é. A másik indok amikor nem vettem, hogy a nappaliban van egy komolyabb 5.1-es rendszer, erősítővel, szép nagy subbal, porjektorral stb, blueray lejátszóval, tehát egy másik rendszer vásárlása csak azért, mert éppen a szobámba is azt az érzést szeretném varázsolni, egy kicsit felesleges lett volna, tehát azért lett a Z906 az aranyközépút.
-
Black Dragon
addikt
válasz
#19617792 #31 üzenetére
Igen, azt akartam mondani, csak nem írtam hozzá a Hz-et és a bitet.
Amúgy nem hiába nem vettem ennél erősebb, nagyobb, külön erősítővel ellátott rendszert, és az oka elég egyszerű. A szobámban egyszerűen nincs értelme ennél nagyobbra váltani, hisz nem tudnám kihasználni ekkora térben. A hangkártya majd a későbbiekben megoldódhat, mert azt be tudom szerezni, ha majd még jobb hangzást szeretnék, bár erre kevés esélyt látok, mert a mostani nekem most is teljesen megfelel, a bőven elég kategória. Filmezéshez, játékra és zenéhez pontosan jó ahogy most van, bár nyilván emiatt majd sokan elítélnek, hogy akkor minek vettem ilyen rendszert.
saril: Kérlek próbáld meg egy hozzászólásba írni a válaszaidat több embernek, hogy ezzel feleslegesen ne szemeteljük a topicot.
-
Black Dragon
addikt
válasz
#19617792 #19 üzenetére
Természetesen optikán használom a cuccot, DTS 94/24-en.
Sub-Zero: Hát sajnos most erre volt csak keret, de nem vagyok benne biztos, hogy olyan sok különbséget fedeznék fel egy xonar-os optika és a mostani alaplapi optika között, ez az az alaplapi kategória, amibe már egy kicsivel jobb minőséget építenek, bár nyilván nem helyettesíti a külön kapható kártyákat.
-
Black Dragon
addikt
Végig a mostani alaplapi hangkártyámmal volt tesztelve, azaz egy 7.1 CH HD Realtek ALC892 Audio Codec, ami párosul egy THX TruStudio PRO-val.
Kleroo: Próbáltam pedig nem az lenni, de ezek szerint így sikerült.
Nos amit leírtam, az tényleg úgy gondolom, én jobbnak hallom és látom a Z906-ot, de ennek ellenére nagyon kis különbség az hangzásilag, ami köztük van, de nekem ez is hallható, ezért tartom jobbnak.
Kérésedet teljesítve viszont, ha még ma tudom, akkor beleírom kiegészítésként, hogy miről, milyen hangosan és mivel próbálgattam.
És elnézést, hogy ezt kihagytam.
A mélynél nálam nem volt annyira fontos minden esetben a brummogás, bár néhol jól jött, sokszor viszont nem. A Z906 sub nem brummog, de nem érzem a hiányát, mert azt a basszust, rezgést visszaadja, ami nekem leginkább kell, és azt jó minőségben teszi az én meglátásom szerint.
Szerintem az egész hang részére vonatkozó kérdést az átdolgozott erősítő oldja meg, ami új, ezáltal hallom jobban őket, nem azért, mert más lenne, mert tudom, hogy ugyan azok, mint a z-5500-ban voltak. A beállítások ugyan azok voltak, mint előtte, semmin sem változtattam, csak maga a POD ajánl már fel kevesebb beállítási lehetőséget hangzás téren.
És köszi, tényleg örülök neki, és tényleg amatőr íze van, mert hangtechnika téren az is vagyok, és a cikk írásban sem mozgok hazai pályán. De azért próbálkozok...
Új hozzászólás Aktív témák
lo A gigászok harca, avagy lássuk melyik éri meg jobban a pénzét!
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest