Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
Ő lenne az:

(#22) Oliverda:
Nekem is 90%-ban freespin-ben van mindkét egér. Nekem valahogy megtetszett, hogy hangtalanul suhan illetve kicsit is lehet vele görgetni.
(#21) worxland:
Nekem mindkettő kézreáll profin, mintha csak a kezemre öntötték volna. Egyikkel sincs semmi bajon fogásügyileg, mindkettő jó.
Az nagyon jó, hogyha olyan sokáig bírja, én mondom olyan 1 hetente átlagosan töltöm fel. Nem szoktam megvárni, piros legyen az alsó kis elemled.(#17) LordDarkness:
Talán még a vevőn lévő számokkal lehet gariztatni. Fel kell hívni őket. Mindenképpen a 3 év lejárta előtt, még ha nincs is semmi baja, már csak azért hogy legyen egy tartalékba.
(#13) Kleroo:
Nem tudom, hol olvastál ilyet? Senki nem állította hogy fizettem érte.

(#9) Oliverda:
A garanciára a Logitech-nél egy szava nem lehet senkinek.
(#2) Morden24:
Részemről mindkét megoldásnak vannak előnyei és hátrányai egyaránt.
A mechanikus váltóval visszakaptuk a középsőgombot. A servo-s meg hát elegánsabb megoldás volt.
Nekem mindkét egér egyformán jól szolgál, egyikkel szemben sincs kivetnivalóm. Egyik egeren sem lóg az ujjam a gomba bele, mert kb a Revolution-ön is kb ennyire max 1~1.5 mm rövidebb a superkeresőgomb.
De nekem egyik sincs útban. Mint sokminden ez is emberspecifikus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- OLED TV topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- League of Legends
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kés topik
- Crimson Desert - Íme a végleges gépigény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 26
- A NetEase kiszállhat a Gang of Dragon mögül
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- HP ProBook 6560b, 15,6" HD+, i5-2520M CPU, 8GB DDR3, 500GB HDD, W10, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo Thinkpad L450, 14" HD, i3-5005U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest