- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Atom Maki
tag
Ez nem 2008-as eredetű jószág, hanem jóval korábbi. Én már a 2-at nyúzom. Az elsőt úgy 5 évvel ezelőtt vettem, még mindig műxik, csak a festék kopott le a "bal" gombjáról, meg egy kicsit viseltes.
Eretnekség ide vagy oda, én még FPS-ben is használtam (persze nem vagyok hardcore), mert minek cserélgessen a rágcsálót, ha nem muszáj.
Egyébként szvsz a hanyattegerek közt ez a legjobb választás. -
Sokáig én is ilyen egeret használtam....
-
Ezek nem játékra kitalált egerek. Lehet hogy vannak elvetemült emberek, akik ezzel játszanak, vagy egyszerűen koca játékosok, és ezért külön nem vesznek egy másik eszközt. Részemről, amíg ilyet használtam, sokkal inkább éreztem praktikusnak, mint egy hagyományos egeret. Azokat tényleg fél évente cseréljük, szinte mindegy milyen márka.
-
mmdms
addikt
Csak ennyi pénzért egyáltalán nem érim eg. Az mx400-at 8500-ért vettem anno, ahogy nézem azóta se lett sokkal olcsóbb, és egy kalap sz@r. Pontatlan, iszonyatosan rossz gombok, és olyan fura bóvli hatást kelt kézbe véve. Evvel szemben a mostani A4tech X7 xl-750f egrentyűm 5k-ért mindenben pont az ellentettje, ráadásul lézeres, igaz nem olyan kényelmes a kialakítása mint a loginak, de meg lehet szokni. Ráadásul az mx csak jobbkezes.
Amit mondtál avval még nem volt szerencsém találkozni, de ár-értékben az se lehet sokkal jobb.
-
KennyONE
aktív tag
Ár:8 ezertől-20 ezerig terjedhet.Én 13 ért vettem,de a haverom meg 18 ért a régebbi fajtát amit kipróbáltam és egy műanyag vacak...
Mi már a családdal évek óta Logitech termékeket használunk és nagyon szeretjük
Nem tudom hogy ki gyártja a legjobb hanyattegereket és trackballokat,de nekem a Logitech is megfelel.Én per-pil Photoshoppoláshoz használom és nagyon bevált,játéknál meg jó,de a hagyományos egerek egy hajszálnyit jobbak,ezt aláírom.
Nagyon szeretem,és ajánlom mindenkinek.
-
^Clown
addikt
Én még 2002-ben használtam egy hanyattegeret, de ott hüvelykujjal kellett mozgatni a "gömböt". Elég kényelmetlen volteleinte, de hamar bele lehet rázódni. Tényleg nagyon pontos munkavégzést tesz lehetővé!
-
buherka
addikt
válasz
szombatitomi #9 üzenetére
Akkor kontrázok...
Logitech LX7...egy éves garit kaptam rá. Nem sokkal gar lejárta után meghalt a középső gomb (beszakadt a fóliakapcsoló).
Pedig alig használtam.
Igen...én is úgy vagyok vele, hogy a Logitech egerek nem érik meg az árukat.
Ennek ellenére szeretem a gyártót, mert azért vannak minőségi cuccai...kivéve az X-530-as hangfalam, amiből esténként ordít a rádió, ha letekerem rajta a pótmétert.
-
mmdms
addikt
válasz
szombatitomi #9 üzenetére
Szerintem meg nem, tapasztalat mx400.
-
Khaal
őstag
Nagyjából egy évig használtam egy hüvelykujjas Genius hanyattegeret, kellett pár hét amíg hozzászoktam, de ha rendesen beállítja az ember akkor simán lehet vele fps-t is nyomni. Ilyen nagygolyósat mondjuk még nem próbáltam, ezzel lehet hogy nehezebben menne a dolog.
-
2005 tájékán egy haverom vett A4Tech cuccot, direkt játékra... 2 hétig használta
Egyébként arra tényleg szörnyű, de nekem egyébként sem jön be. Lehet csak megszokás kérdése lenne...
-
Munkahelyemen évekig használtam trackballt. Az egy régi drótos logitech kütyü volt.
Kifejezetten jól jött, amióta lecserélték sima egérre, azóta fél évente cserélni kell.
24/7-ben működő folyamat irányító gépen volt, néha kissé szennyezett kézzel kell használni, ennek az egerek nem igazán szoktak örülni, de a trackball sok sok éven keresztül működött. [link]
Ha jól emlékszem, ilyesmi volt. -
Integra
titán
ne haragudj, aki ránézés után ilyennel akar játszani, az egy idióta.
ez egy munkaegér, és normális felhasználáshoz, nem fps tépéshez.
és fényévekkel jobb hozzá mint bármilyen egér.mellesleg a legjobb trackball még mindig a microsofté, csak már isten tudja hány éve nem gyártják
-
mmdms
addikt
Egyetlen egyszer próbáltam ilyen hanyattpaktányt, de szerintem rémes. Játszani egyenesen szörnyű lehet. A minőségről írtál, de az áráról nem. Szerintem egyáltalán nem érik meg a logitech egerek az árukat.
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Formula-1
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos autók - motorok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Premier előzetesen a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest