- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
válasz
localhost #60 üzenetére
Tegnap írtam nekik egy zsebre nem tehető levelet, ma ezt a választ kaptam.
"Tisztelt Itt_ az_ én_ nevem!
Most értesültem arról (a szálloda elküldte nekem az Ün üzenetét), hogy az egyik kollegám véletlenül Önt felhívta egy olyan telefonszámon, amelyen a testvérét kereste. Mi egy nyilvános adatbázisból dolgozunk (mindenki számára megvásárolható), így került a telefonos kollegámhoz ez a telefonszám. Valószínüleg egy többpontos hiba folytán maradhatott benne abban az adatbázisban a telefonszám a testvére nevéhez társítva.
Elnézését kérek a magam, és a kollegám nevében, nem volt szándékos a részünkről. Természetesen gondoskodom róla, hogy cégünktől többet ne keressék ilyen ajánlatokkal.
Még egyszer elnézést kérek Öntől, és részvétem a testvére halála miatt.
Üdvözlettel,
Itt_az_illető_neve
IrodavezetőKorrekt! De hogyan fogok én arról a listáról lekerülni???
Pontosabban nem én, hanem az Öcsé neve de az én számommal társítva.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ma ismeretlen számról hívásom volt, a céges telefonomon, felvettem...Egy hölgy hívott, a nevét mondja ugyan, de azt már...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest