Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• localhost

Közösségépítő

Piszokul gazdag leszek, már megint! - megkeresett egy barátom!

"Úr Laurent Abouh.
    Afrikai Fejlesztési Bank (ADB) Ouagadougou Burkina Faso
    Kedves barátom
    Én Mr Laurent Abouh rendező az Afrikai Fejlesztési Bank (ADB) Ouagadougou Burkina Faso, kaptam egy e-mailt információkhoz Burkina a Kereskedelmi Kamara és az ipar a külföldi üzleti kapcsolatok itt Ouagadougou Burkina Faso Én nem hozták nyilvánosságra, ez az ügylet senkinek.
    Remélem, hogy nem fogsz ki, vagy árulja el ezt a bizalmat, és bízik benne, hogy én vagyok a létrehozni veletek a kölcsönös előnyére van, és i. Szükségem van a sürgős segítségnyújtásra át az összeget ($ 9,5) millió dollárt a számládra 14 munkanapon belül banki napon belül. Ezt a pénzt már szunnyadó évekig bankunk nem állítják miatt a tulajdonos az alap halt meg együtt az egész családja, és állítólag közeli hozzátartozók egy légikatasztrófa óta július 31, 2000.
    Azt szeretnénk, ha a bank, hogy kiadja ezeket az alapokat, hogy Ön, mint a legközelebbi személy is elhunyt ügyfél, miközben jöttem át az országot megosztani ezt az alapot veletek, amint megerősíti ezt az alapot a fiókba, és kérje, hogy jöjjek át. Nem akarom a pénzt, hogy menjen be a bank kincset, egy elhagyott alap. Tehát ez az oka annak, hogy felvettem a kapcsolatot úgy, hogy a bank felszabadítja ezt a pénzt, hogy Ön, mint a legközelebbi hozzátartozó az elhunyt ügyfél. Kérjük, szeretném, ha tartani ezt a javaslatot, egy szigorúan titkos, és törli, ha nem érdekes.
    Amikor kézhezvételét meg a választ, és jelzi a képesség, adok részletes, hogy a vállalkozás hajtja végre, és azt is megjegyzik, hogy akkor 40%-a fent említett összeget, ha elfogadja kezelni ezt az üzletet, velem együtt, míg a fennmaradó 60%-a lesz, mert nem akarok senkit itt a bank tudja, a részvétel, amíg meg nem erősíti ezt az alapot a fiókba, és kérje, hogy jöjjek át a megosztás, ahogy jelezték.
    Ha egyetért, hogy kövesse ezt a tranzakciót teljes odaadás miatt vissza hozzám a kért információkat az alábbiakban felsorolt, mint én, hogy:
    1. Teljes neve: .........
    2. Telefonszámok: ...........
    3. Az Age: ........
    4. A Sex: ...........
    5. A Foglalkozás: ............
    6. Az Ország: ............
    7. Város: ...........
    8. Az Ön lakcíme: ................
    9. Családi állapot: ................
    Várom, hogy a tárgyaláson meg azonnal,
    Köszönöm az én üdvözlettel
    Mr. Laurent Abouh.