- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
"Kedves Barátom,
Én Mr.Handy Astrid dolgozom, mint egy menedzser az egyik nemzetközi bank itt Burkina Faso. Bár a világ nagyon kicsi hely és kemény hely, hogy megfeleljen az emberek, mert nem tudja, kiben bízhatunk, vagy úgy, de dolgoztam benned bízom, miután a imádkozott, én döntöttem, hogy megbízom a bizalmas üzleti javaslatot a téged.
Legyen többi biztosítják, hogy mindent bizalmasan kezeljük, mert ez egy nagyszerű lehetőség, amelyet nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne hagyj ki, mert teszi a családi nyereséget oszt.
Már 7 évvel ezelőtt, hogy a legtöbb afrikai kapzsi politikusok használnak banki pénzmosásra tengerentúli keresztül segíti a politikai tanácsadók, a legtöbb az alapok, amelyeket át az Afrika arany és az olaj pénzt kellett volna használni fejlesztése a kontinensen.
A politikai tanácsadók mindig felfújják az összegeket, mielőtt át külföldi bankszámlákra így is használták a lehetőséget, hogy elterelje része az alapok így tudom, hogy nincs hivatalos nyoma, hogy mennyi került át, mint az összes használt mérlegek ilyen átcsoportosításokra volt, hogy zárt után transacfer.
Én működött az ügyfélkapcsolati, hogy a legtöbb politikus és amikor rájöttem, hogy ők a számomra, hogy sikerül a kapzsi jár, én is tisztítani azok egyes banki rekordot a Bank fájlokat, és a test nem érdekel, hogy kérdezni, mert a pénz túl sok, hogy ellenőrizze.
Mint küldöm ezt az üzenetet, hogy meg tudtam, hogy elterelje tízmillió ötszázezer Egyesült Állami dollár ($ 10.5M) egy letéti számlára, amely tartozó ismeretlen személy bank.
Most a bank nagyon ideges tudni, hogy ki az igazi kedvezményezettje az alapok, mert tettek llot a nyereség az alapok. Már több mint hat éve, és a legtöbb politikus már nem használja a banki számára pénzeszközök átutalását a tengerentúlon, többségük nem rendelkezik a hatalom újra, mert a birtoklás lejárt. A $ 10,5 millió dollár volt fekszik a bank nem várt alap.
Én hamarosan visszavonul a bank-és időveszteség nélkül i lesz, mint az alap, hogy át, a fiókba, hogy eljövök ott az Ön országában tőkét kovácsolni az alap, a pénz meg fogják osztani az arány 60%-os én és 40% az Ön számára. Nincs senki, hogy nem fog kérdezni kérdése merül fel a forrásokat, mert mindent jól biztosított, jó elrendezés.
Ha érdekel ez a tranzakció, ne habozzon válaszolni vissza, de ha nem érdekel törlöm üzenetet a dobozban.
Abban a reményben, hogy hamarosan hallani.
Köszönöm,
Mr.Handy Astrid. "
Új hozzászólás Aktív témák
- X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Playseat evolution red bull
- iPhone 17 256gb, bontatlan, független
- Getac S410 katonai laptop eladó (Intel I5 6300U 4X2,4Ghz, 16GB DDR4, 1TB SSD, jó akku)
- X13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i7-1355U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest