Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
localhost
üzenetére
Hát én erre nem is gondoltam : )
De tényleg.
Csak így elnézegettem az Ndruu által linkelt tornyokat, és az elején 1-2 igen szép darab is volt...
Gondolom az Ady Mozi felirat még világított is fénykorában, ugye?
hehe, ma már pusztulat az összes ilyen megmaradt reklám, de fénykorában biztos szép volt!
Hja, és igen cuki az a csajszika ott középtájon balra haladva! : ) Bár már lehet vagy 60 éve környékén, szal annyira már nem cuki... =/Na még valami, ahogy nézem eléggé fújt a szél! : o A hátsó fákon látni, hogy hajlanak jobbra... Bár ez mondjuk tök érdektelen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest