Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Figyu, én nem azt mondtam, hogy ez az egyszerű hamisítás lebuktathatatlan. Sőt, írtam is, hogy egy egyszerű nagyítóval le lehet vágni, hogy a pecsét nyomtatott és nem eredeti.
Csak azt írtam, hogy ha így a kezedbe nyomnak egy dokumentumot pecséttel mindennel, akkor nem fogod azt nézegetni, hogy valódi-e vagy sem.
Persze ha már megkérdőjeleződik az eredetisége, akkor könnyen rá lehet jönni.
De alapból az átlagember nem kezdi nagyítóval vizsgálgatni a papírt, és nem keres azonosító jelet se rajta... -
Dany007
veterán
Hidd el, hogy ha valakinek a kezébe nyomsz egy ilyet, nem fogja keresni rajta az azonosítót.
Ergo átb*szható."Sok printer ezt csak fotó minőség esetén teszi,"
Nyah, akkor erről ennyit is. Mi a céges borítékokat mi magunk szoktunk nyomtatni. Ahogy a szerződések, hiv. leveleket is mi magunk nyomjuk egy mezei ff lézeren. Biztos, hogy az semmi azonosítót nem nyom.
A postai már lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Titanium Gray Karcmentes állapot 12GB RAM 2027.06.22. garancia
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest