- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Megint remekel ez a fos. Társalgás esetén "nem érkezik válasz", nem jelez semmilyen módon, beérkezők között nincs, új levél vagy válasz egy meglévő szálra "nincs". A kimenők közt ott van az új, de oda kell navigálni a konkrét beszélgetéshez, bele, a konkrét szálba, annak előzményeiben látszik csak, hogy érkezett válasz, alapállapotban kibontatlanul az is. A ráadásul lentre következő, kibontatlan elem az új válasz, egyedül az van vastagon szedve, de kompaktsága miatt nagy feltűnést nem kelt, ha nem tudod, hogy azt kell nézni, nehéz észre venni. Egy mezei Outgoing mappa tehát újdonságot nem fog jelezni, az sem fog. Ha nem élek manuális checkinggel, akkor meg sem moccan, látszólag nincs forgalom. Van valamilyen rejtés, tiltás funkció, ami ezt eredményezi?
-
Bitkorgi
csendes újonc
Sziasztok. Ez az aliases hogy mukodik? Mar meglevo cimet fel tudok venni aliasnak? Mert van egy kulon ilyenekre fenntartott emailcimem, azt szivesen felvennem.
Gondolkozom unlimited csomagon. Pl a protonpass-nal mennyire tobb a funkcio?
Hasznalhatosag ios-en es mac-en mennyire jo?
Nem tunik rossz dealnek az unlimited. Drive, vpn, pass, mail egy csomagban es ket evre elofizetve honapra lebontva nem nagy osszeg.
Akinek van ideje es kedve es leirja a tapasztalatait annak nagyon orulnek -
totron
addikt
Nektek jönnek értesítések? 2 asztali böngésző, Andoid app, iOS app, itt egyiken sem. Csak ha új eszközről jelentkezek be, beérkezőket nem jelzi egyáltalán. Nem altatódik, nincs adattakarékos módban sem Androidon, a többi platformon is átnézve a beállítások. Netán ez nem az ingyenesség része?
-
-
-igu-
veterán
válasz
fatpingvin #107 üzenetére
Én is szép lassan szoktam rá ezek használatára, nem egyből estem neki mindennek.
Csak egyetlen példa: az elmúlt évtizedben 5 különböző országban éltem. Minden költözéskor létrehoztam egy aliast az alábbi séma szerint: felhasznalonev.orszag@subdomain, és rendre ezt adtam meg a helyi hivatalokban.
A hivatalos leveleket (adóhatóság, migrációs hivatal, miazmás) az erre beállított szűrővel adott mappába rendeztem a beérkezéskor, így minden egy helyen volt csokorba szedve, nem keveredtek a privát és egyéb dolgaimmal. A különböző országok hivatalos levelei egymással se keverednek természetesen.
Ez attól volt egyszerű, hogy a szűrőt elég volt a levél címzettje alapján beállítani, minden más nem érdekes. Nem számít, ki a feladó vagy mi a levél tárgya. Külön szeretem, hogy ha egy alias-ra érkezett levélre válaszolok, akkor a küldő alapértelmezetten az adott alias lesz (módosítható természetesen).Hasznos még, hogy a leveleket tartalmazó mappák láthatósága több lépésben szabályozható. Van olyan beállítás, hogy csak akkor jelenjen meg a mappa a listában, ha új levél érkezik bele, egyébként ne zavarkodjon. Vissza az előző példához: egy adott (holland) állami hivatal évente egyszer küld levelet, ami akkor, azon az egy napon fontos, ellenben az év többi napján csak feleslegesen kerülgetném a mappát.
-
-igu-
veterán
válasz
fatpingvin #105 üzenetére
FTP tárhely, fotóalbum, napi biztonsági mentés, alias-ok, saját domain, scriptelhető szürők, webdav, carddav, caldav, app password, fetch mail, miazmás dolgok.
A fastmail.com-on van teljes feature list, én csak néhányat emeltem ki. -
fatpingvin
addikt
én használni akarom, nem pedig b*szkódni az önkényesen variált "biztonsági rendszerükkel"
kétlépcsős azonosítást nem használok, ugyanis nem akarom hozzákötni a fiókot semmilyen más kommunikációs csatornával.
és igen, elvárom hogy bármikor bárhonnan beengedjen. erre van kitalálva az úgynevezett jelszó, ami pont erre a hitelesítésre való és a közhiedelemmel ellentétben elég biztonságos önmagában is ha tudsz normális jelszót kitalálni és elég gyakran cserélgeted.egyébiránt én nem (csak) a feltételezett nagyobb biztonsága miatt használom (azt úgyis b*szhatod ha nem két PM-es cím között levelezel) hanem azért mert a felhasználói élmény klasszisokkal jobb mint amit a gugli ad. használhatóbb, célirányosabb, kényelmesebb.
-
-=MrLF=-
senior tag
Én az e-maileknél rányomtam hogy régebbiek előre, ott még megvan a "Welcome to ProtonMail!" e-mailjük.
Szerk: guglis belépés problémám nekem is volt hasonló, mivel mobilszámot ugye googlnek nem adunk meg, valami vezetékes számot kellett hívni és bediktált egy kódot azzal ment a belépés.
Felraksz egy virtuális gépet, vagy egy nox anroid emut és egyből ezzel az ismeretlen hely szöveggel baszogat.
Érthetlen hogy ezt miért nem lehet kiírtani a googliból, szerencsére a protonmailnél minden körülmények között elég a név és a két biztonságos jelszó (belépés+levél visszafejtés)
-
totron
addikt
válasz
fatpingvin #100 üzenetére
A megfelelő adatok birtokában be lehet jutni, a kétlépcsős azonosítást választva is elkerülheted a bosszankodást (nekem is volt részem benne, nem kibic vagyok). Felmerül a kérdés, hogy hogyan és mitől biztonságosabb ilyen formán a proton, ha simán beenged mindenről, mindenhonnan. Nézőpont és életszituáció kérdése, hogy mi túlzás és mi bizonyul szükséges macerának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GE66 Raider 11UG i7-11800H, RTX 3070, 48GB RAM, 2560 1440 QHD 165Hz
- Samsung Galaxy Tab S8 5G, fóliás, makulátlan, minden tartozékkal, 1év garanciával!
- Pioneer VSX-835D 7.2 DAB Dolby Atmos / DTS X
- Asus Zenbook 14 OLED Intel Ultra 9 285H // 32 GB DDR5 // 1 TB PCIE 4.0
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest