- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Na ez kellene nekem a monitor alá, nagyon pofásan néz ki!
-
.LnB
titán
Nos,
Azt vártam, hogy most majd, hogy ilyen közelről megismerkedhetek egy Xbox One S-sel, akkor majd meglágyul a szívem és azt mondom majd a végén, hogy "Na jó, nem is olyan rossz ez." De nem. Nem így lett. Hétfőig lehetett volna nálam. De már vissza is pakoltam a dobozába és holnap átadom fuvarra a gazdájához.
Nem azért mert annyira PC párti vagyok esküszöm, de ez "nem egy nagy szám". Ennél jobban inkább nem részletezem.
Viszont a Destiny egy fasza game! Kár, hogy nincs Pc-re. És sajnos a Halo 5-öt nem tudtam kipróbálni. Az még érdekelt volna.
Szóval maradok PC-n, minden nyűgje ellenére is. Ebben a generációban biztosan.
(#3) nofi Nos, flip queue ide, flip queue oda. A 30fps az Xbox One S-sen is 30fps. Azt konkrétan nem néztem meg, hogy konzolon jobb e a 30fps mint Pc-n. Elhiszem, hogy jobb. De még ha városba néha be is esik az fps. Akkor is 100x inkább pc-n nyomom 60-nal
Akinek nem elég a Pc-je 60fps-re annak valóban jó alternatíva lehet a konzol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest