Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
Ha a cikkbeli dologra gondolsz, ez ilyen, nem általános, tekintve a jelenlegi LMDE státuszát. Írtam korábban (vagy nem itt), hogy az volt az LMDE csapat legrosszabb döntése, hogy a jelenlegi formában kiadták az LMDE-t. Értem én, hogy lelkesek (mert azok), de az emberek nem olvasták el a kiadási megjegyzéseket.

-
ntomka
nagyúr
Azért a flash elég kínos tud lenni, ma még sajnos elég meghatározó dolog.

Az nvidia volt rossz? Azért 10 évvel ezelőtt a tnt (vagy tnt2, nem emlékszem, volt mindkettő
) kártyámhoz simán felment az aktuális suse linuxra, és még csak forgatni sem kellett, mert bináris volt (!), csak 3-as futási szintre kellett lemenni hozzá. 
Az ati javulni látszik, de tényleg csak látszik, mert túlzottan még nem érzem az eredményét.Amúgy most nézem, hogy az előzőben azt hittem az avatar miatt, hogy bambanonak válaszolok. Sorry.

-
ntomka
nagyúr
Értem én mit akarsz mondani, és alapvetően egyet is értek (inkább a stílussal nem, de azt már megszoktuk
), viszont floatr-rel pedig abban értek egyet, hogy a leginkább "asztal kész" rendszer az átlag felhasználók számára az Ubuntu. Talán még a fedora, de ati tulaj lévén azzal sokat szívtam, mikor próbáltam (majd most kedden a 14-es verziónak megint adok egy esélyt), de nvidia és intel tulajoknak nem hiszem, hogy több baja lenne vele, mint egy ubival (azért a canonical jól megoldja az atisok baját a gyártói kapcsolataival).
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- OLED TV topic
- Bestbuy játékok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Goddess of Victory:Nikke
- Hisense LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- Eladó MacBook Air M1 (2020) - 16 GB RAM / 256 GB SSD, újszerű állapotban, extrákkal!
- Hp NVidia RTX 2070 Super 8Gb Videokártya - HP L84981-001
- Samsung Galaxy watch Ultra 2024 47mm Titán+zafir sim kártyás 2026.11.16 Media gari
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) kártyámhoz simán felment az aktuális suse linuxra, és még csak forgatni sem kellett, mert bináris volt (!), csak 3-as futási szintre kellett lemenni hozzá.