- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #8 üzenetére
Ha lesz egy kis időm majd lövök pár képet LMDE kontra Bubi alapon arról, hogy hogyan pakolja ki a betűket, de borzalom. Ugyanígy nem tudtam zöld ágra vergődni Kubuntu alatt, mert bármit próbáltam egyre rosszabb lett. Ráadásul utóbbi sehogy sem találta a DejaVu Sans condesed változatát, de hogy miért...
(#11) Dluinet ökölszabály, ha egy alkalmazáscsokor köt az oprencerhez, akkor azt kell használni. Az ubuntu meg amúgy a unity-vel épp egy saját irányba indult el, és megy is most az "erőfitogtatás" mások részéről, hogy "majd mindenki meglátja, hogy az ubuntunak semmi hatása nem lesz a többiekre"
(#17) bambano de nem Debiant akartam. Mondjuk kíváncsi lennék arra a szűrőelvre, ami mentén a Mint alkalmazások update-elnének. Az egy dolog, hogy a "bizonyítottan instabil" dolgokat ezek ismernék, de én pl sokszor egyszerűbbnek érzem, ha apt-t használok. Akkor ezek szerint beszippantottam...?
Azt meg definiáld már plz h "linuxos", meg ennek az ál és igazi formáját is. Aki van olyan beteg, hogy azért csinál valamit, hogy mindenkinek elmondhassa, és ezzel növeszti a kirakatot, az egy bohóc. A normálisabbja meg úgyis csak használni szeretné a dolgokat. Más kérdés, hogy -- szerintem -- az hozzátartozik a képhez, hogy van egy kis marketinges technológiai pezsgés, értelmes újdonságok, értelmetlen próbálkozások. Kell egy kis egyediség, vonzerő, mert az évekkel lemaradó stabilitás nem mindig nyerő megoldás.
(#24) gantus én örültem volna neki, ha valaki ennek a feléről ír. Nem valószínű, hogy ismersz, egyik topicban sem rémlik, hogy beszéltünk volna, mert amúgy tudnád, hogy hogyan állok a dolgokhoz. Az is hozzátartozik, hogy egy ideje itt pátyolgatom, de mivel menetközben nem csináltam képeket, kénytelen voltam a nulláról indulni. Tisztában voltam vele, hogy mi a Mint, és mi az LMDE, és emiatt is gondoltam, hogy hátha olyan dolgot adtak ki, ami valóban jobb, mint a bubi. De a problémám ott kezdődik, hogy semmivel sem jobb, sőt... Tartok tőle, hogy ha élesben használnám a maverick helyett előbb-utóbb nagy retek lenne a szisztémából, nemhogy letisztulna.
(#39) bambano ez is rendben van, de ezt max egy olyan ember fogja megcsinálni, aki ezt is kirázza a kisujjából. Egy lényegében laikus érdeklődő elhajtana a vérbe, és ezzel van a leginkább baj, amikor desktop linuxról beszélnek. Ott kezdődik a dolog, hogy sokszor nincsen előtelepítve, a telepítés maga egy rémálom, és amikor már egy friss rendszer elé ül a gizi, első körben belefut olyan problémákba, ami neked, vagy nekem nem gond, őt viszont a sírba kergeti. Emiatt is írtam ezt a két utóbbit, mert bosszant a dolog.
(#40) Sanyix ezen a téren mint laikus, csak egy-két kollégám véleményét tudom továbbítani. A webes munkához RGB színteret használnak, a kiadványoknál meg CMYK-et, ami sajnálatos módon csak áttételesen használható a GIMP-ben. Másrészt a szűrők kivitelezésében vannak minőségbeli eltérések. Az Adobe ezekre elég sok időt fordít, és van látszatja is.
Ettől függetlenül viszont szerintem is röhejes, hogy ha valaki vesz egy fotoapparátot, akkor annak az otthoni gépre is egyből egy fullos fotosopp "kell". Saját tapasztalatom egy canon géppel, hogy a hozzá adott szoftver sokkal produktívabb volt (nekem), mint vacakolni bármi mással, és ráadásul jogtiszta is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest