Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
SentryGun #15 üzenetére
Mit kell heggeszteni? Sokkal hamarabb fel lehet rakni egy Ubuntut a szükséges programokkal,mint egy Windows 7-et. Ebben szerepet játszik az,hogy Ubuntuban alapból felmegy OpenOffice,Transmission torrent kliens,MSN kliens,lemez író program,zenelejátszó és fotókezelő.
^Clown: Windows alatt az Ubuntu CD menüjében ki tudod választani,hogy telepítse a rendszert Windowson belül. Ekkor az általad kijelölt meghajtón elhelyez egy fájlt amit meghajtóként fog látni az Ubuntu és a rendszerindításkor pedig választhatsz a Win és Ubi között. Ha meguntad akkor a programok eltávolításánál uninstallálod az Ubuntut és minden a régi lesz. Nincs particionálás ezért nem lehet semmi gond.
-
Vegadog
tag
válasz
SentryGun #15 üzenetére
Ezzel sokáig én is így voltam, először (évekkel ezeleőtt) állandóan a modemmel szívtam, utána VGA-driver paráim voltak, aztán jött, hogy az X-FI Music kártya nem szólalt meg. Viszont az utóbbi időben tényleg jók a linuxok, az ubuntu egy pár kiadás óta teljesen hülye-biztos, a laptopon nekem már csak Mintlinux van fönt, mert a telepítés max negyed óra, majd utána udvariasan magától megkérdezi milyen wireless hálózatra akarsz fölmászni? Ekkor klikk. Után újabb kérdés: látom van VGA-d, kérsz rá drivert? Erre is klikk. Következő kérdés: nem baj, hogy frissítem a rendszered? Klikk.
A kipróbálás meg simán megy úgy, hogy a windowson belül telepíted, mintha egy felhasználó szoftver lenne. Azt hiszem wubi-telepítő a neve, amivel ez csinálják, nem írja át a vinyót, ugyanúgy lehet törölni, mint egy firefoxot (bocs legyen inkább IE), még Virtual PC-t vagy Virtualboxot sem kell használni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ismerkedjünk meg egy ígéretes Ubuntu derivatívával, a Linux Mint 9 Isadorával!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest