- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
Én is ugyanígy vagyok vele.
Leszedtem a 64 bites Free verziót, most live-ként arról írok.
Első tapasztalat nagyon gyors. Lenovo E125-öm van, vagyis nem egy erőművész (E350-el), az eddigi rendszerem Ubuntu 11.04, ahhoz viszonyítok.
Jópofák az effektek, nem fogják vissza a gépet, mégis látványos. (Eddig KDE felületen állítgattam effekteket, de akkor folyton meg-megakadt ez a kis proci, úgyhogy végül a sima Ubuntu került rá effektek nélkül, sima alap telepítésben, nem Kubuntu)
Magyar nyelv is van, bár azt live-ként nem engedi feltenni
Mivel live-ént tetszik a Zorin 6 (az 5öst is próbáltam pár hónapja, de az nem jött be), felteszem az Ubi mellé, és próbálgatom még élesben is. -
ViZion
félisten
Az elődjét teszteltem élesben is, volt pár apró, bosszantó -főként grafikai- bug, de használható volt. Gyakorlatilag Ubuntu "belül", tehát leírás, infó, stb. van bőven. Mondjuk Gnome Shell, Pear OS vagy Cinnamon után a windowsos felület "linuxos" szemmel kicsit visszalépés, ezért is cseréltem Pear OS-re, majd Fedorára.
Akit nem zavar a windows skin (esetleg pont azt szereti), az bátran kipróbálhatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BMW topik
- E-roller topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Acer notebook topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged