Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• taiji

csendes tag

válasz Dave™ #560 üzenetére

Igen, tegnap megfizettem a tanulópénzt :D Octopinak is utánaolvastam ma, és nyomatékosan mondják, hogy az a feltelepített program, ami nem csak zöldként van jelezve, hanem pipa is van, annak eltávolítása erőst problémát okozhat. Megnéztem párat, és volt olyan beépített program, aminek eltávolítása törölte volna az Octopi-t is :D szal óvatosan töröltem az előtelepített programok közül. Zavar, hogy ott vannak a menüben. Még arra nem jöttem rá, hogy én Alkalmazásmenüre váltottam a bal alsó M gombot, és onnan hogyan lehet törölni komplett programokat hogy ne mutassa. Elrejtés van (bár az így is látszik). Igaz ennek még nem kerestem utána. Tanulási hajlandóság mindenképp van. Win-t már 10 éves korom óra nyúzom (most vagyok 40), ésbár mindig van hova fejlődni, de elég volt. Épp eleget menedzselek Win-es szervereket (összesen kb 80-at...), úgyhogy most újra adtam esélyt a Linuxnak (utoljára fősulis koromban próbáltam, szal jó régen), és most tetszik. Már a konzolos parancsokat bújom, mert szép, hogy octopi is mindent megcsinál helyette, de szeretem tudni, hogy a háttérben mi zajlik :)
    Köszi az infót az adblockra, akkor mindjárt kúszik is fel.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés