Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed_007
aktív tag
Akit érdekel kipróbálja, és eldönti megér-e neki ennyi kényelmetlenséget, vagy élvezi továbbra is a Windows 10-et. Nekem nem célom senkit sem meggyőzni, én csak beszámolok róla hogy így is lehet, gondolatébresztő gyanánt.
.
Nem kell meggyőznöd, a leírtak nagyon jó gondolatébresztők, amelyet köszönök; a felvetést a natív W/Ubuntu emuláció/virtuális gép összevetésből nem Neked szántam, pláne nem kritikaként. Egyszerűen nincs annyi időm, hogy próbálgassam, viszont ha lenne egy egy oldalon áttekinthető táblázat ...amely megnyugtatna, hogy nem fog megfeküdni az Ubuntu-s gép akkor sem, ha W alapú szoftvert kell futtatni (ami nekem egyszerűbbnek tűnik, mint a dual boot, amihez újra kell indítani mindent és megszakad/elvész minden megkezdett munkamenet).
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Battlefield 6
- ASUS routerek
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Sorozatok
- Projektor topic
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- Logitech G27 szett eladó! Posta az árban!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H 32GB 1TB SSD FHD
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő