Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
Mivel a MAC-eket Intel procikkal szerelik,ezért nem is fogod tudni
A Lion virtuálisan is csak az Intel-t szereti. Köszönhetően a zárt rendszernek 
Van a Hackintosh nevezetű okosság, melyet portoltak AMD procikra, vagy ilyesmi, na azzal próbáld meg. Nekem a Snow Leopard működött a portolt verzióval, Hazard félére keress rá. Bár én olyan nagy különbséget nem érzek az Ubuntu és OSX között, igaz lehet előbb kéne használnom egy OSX-es gépet.
-
_NCT
addikt
Esetleg kövesd a példám VmWare , semmiről sem kell lemondani, s még a driverekkel sem kell szívni

Bár jó kis Driver fordítás sokmindenre ráébreszti az embert 
hcl: hát igen, nem gondoltam h pont egy Asus-hoz nincs normális driver Linux alá, pedig nem is egy noname kártyáról van szó
Mind1 ezen nem akadok ki, jobb is így vmware alól szenvedni, ha valami kell gyorsan visszaváltok Windows-ra, nem kell dual boot-al, sem wubi-val szarakodni.Update: sztem félreértetted, nem Linux alatt akar játszani, pont ezért javasoltam neki a VmWare-t, így ha játszani akar, akkor ha elég izmos gépe van leteszi tálcára az VmWare-en futó valamilyen disztrót és játszik a host alatt, amin egy Kíndóz fut.

Új hozzászólás Aktív témák
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
A Lion virtuálisan is csak az Intel-t szereti. Köszönhetően a zárt rendszernek 

Mind1 ezen nem akadok ki, jobb is így vmware alól szenvedni, ha valami kell gyorsan visszaváltok Windows-ra, nem kell dual boot-al, sem wubi-val szarakodni.