Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
Kb fél órája telepítettem a novemberi biztonsági frissítést (~2200MB). (Előtte szeptemberben volt).
Jött volna az újdonságok listája is, de azt valamiért nem hozta fel.--- N/A ---
-
gthomma
senior tag
Sziasztok!
Ennek is van Battery test -kódja mint a Velvetnek? Ami megmutatja eddig hányszor volt töltve az aksija ?Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
jimmy399
senior tag
válasz tkohun2107 #245 üzenetére
Nekem újonnan eleve mozgott kicsit, ne törődj vele szerintem, mert ilyen kis hézag kell a mozgás miatt, ahogy nyílik.
--- N/A ---
-
tkohun2107
tag
Üdv nemrég kaptam egy LG wing telót hihetetlen milyen szép a poled kijelző. Amit tapasztaltam használt garis készülék és a felső kijelző mint össze csukva mint kinyitva picit mozog. Ezzel érdemes foglalkozni ? Szerviz foglalkozik ilyen hibával ? Gondolom kopó alkatrészek és használódnak
-
jimmy399
senior tag
Helló!
Általános tapasztalat, hogy biztonsági frissítéseket ne nagyon várjál rá, a legutóbbi az július 1-i.
A két kijelzős módot simán ki tudod használni, mert egyszerre akár 4 alkamazást is tudsz látni ha kell.
Az értesítések felül jelennek meg mindíg, az alső a kiegészítő kijelző a felső a fő kijelző.
Lehet olyan alkalmazásokat használni, amik nem támogatják, de pl az instagram/tiktok kizárólag álló módban indul el, mind felső mint alsó kijelzőn, ezeket nem lehet fektetni és nem lehet osztott kijelzőn nézni, mivel csak álló módban működnek. Felugró ablakokban sem lehet használni őket, de ha böngészőből nézed őket, akkor itt már minden működik, amik natív appokkal nem.
Annyi, hogy kicsit fura, hogy kissé lötyög a kijelző amikor össze van csukva a teló.
A fényképező is fasza gimball módban, majd meglátod, ha végül majd megveszed.--- N/A ---
-
Padlii
friss újonc
Sziasztok!
Gondolkodok Wing vásárlásán. Mik az általános tapasztalatok? Minden érdekel Jelenleg G8s-et használok, szóval nem lenne új az LG légkör. Mennyire lehet maximálisan kihasználni a két kijelzős módot, arra gondolok, hogyha elforgatom a képernyőt és nézek egy Netflixet, vagy elindítok egy játékot akkor az értesítések (e-mailek, felugró chatfejek), mind az alsó képernyőn jelennek meg? Lehet azokkal az alkalmazásokkal is használni a két kijelzős módot amik alapból nem támogatják a multitaskingot?
Előre is elnézést a bugyuta kérdésekért, de ha ez a telefon megfelelne az én saját szempontjaimnak akkor meg van a következő mobil -
jimmy399
senior tag
Hellósztok!
Mennyi a szabad tárhely amikor gyári állapotban van a telefon?
Mert nekem 128 GB-os a belső tárhely és elég kevésnek tűnik a 32 giga üres hely bő egy év alatt.[ Szerkesztve ]
--- N/A ---
-
TommyX_
őstag
Nálatok mennyire látszik meg a nyoma a kihajtásoknak a fő kijelző hátsó részén?
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
jimmedly
senior tag
válasz mekkGyver #232 üzenetére
Jönnek a frissítések. Nekem G8x van, a feleségemnek velvet, a fiamé a wing. Itt az EUA régióval van pribléma. Ez a régió hiába global europe, valamiért le van maradva a frissítésekkel más modelnél is nem csak a wingnél. Le akarom a romot cserélni rajta, más régiósra. Kíváncsi voltam hol tart más régión.
MekkGyver neked milyen régiós és mikori biztonsági csomag van rajta?[ Szerkesztve ]
-
mekkGyver
aktív tag
Ez jól hangzik... viszont azóta eltelt fél év! Akkor most mi van? Pedig nagyon sajnálnám, mert hardveresen nagyon jó telefon. Lassan egy éve használom tok és fólia (főképernyő) nélkül zsebben hordva, és semmi baja. Karc mentes a kijelző, a mechanika olyan, mint új korában. Az LG minden tudását beleadta, ami akkor volt a piacon, sőt... Egy hónapja jöttem rá, hogy van benne "Dex" funkció. TV-re dugva olyan felület van, mintha PC lenne, ahogy a Samsungoknál, közben a telefon 2 kijelzőjén bármit lehet csinálni, szóval TV-vel gyakorlatilag már 3 kijelzős!
[ Szerkesztve ]
Idegeskedni nem más, mint mások hülyesége miatt magunkon bosszút állni.
-
mekkGyver
aktív tag
Sajnos az LG tudtommal bedobta a törölközőt, így gondolom már nagy update sem lesz, max. a biztonsági frissítések.
-
jimmedly
senior tag
Üdv mindenkinek!
Wingre melyik a legutolsó frissítés? Nekünk EUA régió van (globál európa) de arra nem jön semmi. DEC-re vagy a magyar rígiósra kijött már a 11? -
jimmedly
senior tag
válasz Remekelek28 #227 üzenetére
Igaz, elírtam, most nézem én is, hat van minden velvetben. 😊
-
jimmedly
senior tag
válasz Remekelek28 #225 üzenetére
Sajnos nem igazán. Az egyiket a fiam, a másikat a feleségem használja. A velvet a 4G változat, snapi 845, a wing 5G snapi 765. A wing állandóan nyúzva van, ki se esik a fiam kezéből, de bírja. Hat óra kijelző idő megvan -nyitogatás nélkül jórészt-, és szerintem a velvetnél is. Ha nem nyitogatod szerintem a wing jobb sotot tud. Hangzás, fotó minőség nekem kb hasonló. Ami nekem feltünő az az hogy a wing nagyon minőségi, én nagyon szeretem kézbe venni. Persze picit vastagabb a második kijelző miatt, de egyébként érezni hogy anyagból van.
A velveten ugye van 3,5 csatlakozó is, a wingről hiányzik. Engem zavarna ennek a hiánya, a fiam vezeték nélküli cuccokat használ, neki nem gond. 😊
Ja és ami még nem elvetendő hogy a wingben 8 giga ram van, míg a velvetben négy. Hosszú távon szerintem számítani fog.[ Szerkesztve ]
-
jimmy399
senior tag
Sajnos 1 éve sincsen meg a telefon de az usb portja megadta magát. Nem lehet semmit beledugni mert elalkad a 96%-nál. Kosz pedig nincs benne. QPI vezeték nélküli töltővel töltottem meg ritkán hallgattam róla fülessel zenét.
--- N/A ---
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Gondoloztam a telefon beszerzésén, de ez a zöld képernyő mizéria elégge eltántorított. Hallott valaki erről vagy van itt a fórumba olyan akinek a telefonja ettől szenvedett ? Illetve hallottam már beégett kijelzőről 3 hét után, nem tudom mennyire elterjedt ez is, minden esetre nem fest jó képet a már leköszönő Lg-től
Köszi a segítséget
-
-
TommyX_
őstag
válasz jimmedly #204 üzenetére
Nekem is EUA-s a telefon és nekem se talált frissítést.
Én meguntam és manuálisan frissítettem a telefont az LG Up programmal, ezt a szoftvert raktam fel.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
jimmedly
senior tag
Üdv mindenkinek! Vettem egy winget a szoftver verzió V10c-EUR-XX. Az android javítási szint 2020 szeptember. A dobozon EUA a régió kód, frissítést nem talál. Erre ez a legfrissebb verzió?
-
jimmy399
senior tag
Szaliasztok! A minap vettem észre, hogy nem tudok küldeni sms-t, csak fogadni.
Na mondom remek. Feltúrtam a manual-t, google túrás... Semmi.
Aztán beugrott valami smsc beállítás. Nem volt megadva sms központ szám. Azt hittem hogy ezt a telefon automatán lekéri.....[ Szerkesztve ]
--- N/A ---
-
Sccotti
csendes tag
Nekem Note-om van de nem sokszor használom a ceruzát benne, de ennél is ki fogom próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
mekkGyver
aktív tag
igen
Annyi a negatívum, hogy van egy pici késése, de alig észrevehető. Nagy kár még, hogy nem lehet beletenni a telefonba, mint a Samsung note-nál, ezért ha néha kellene, akkor sosincs nálam...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest