- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- gerner1
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmedly
senior tag
válasz mekkGyver #232 üzenetére
Jönnek a frissítések. Nekem G8x van, a feleségemnek velvet, a fiamé a wing. Itt az EUA régióval van pribléma. Ez a régió hiába global europe, valamiért le van maradva a frissítésekkel más modelnél is nem csak a wingnél. Le akarom a romot cserélni rajta, más régiósra. Kíváncsi voltam hol tart más régión.
MekkGyver neked milyen régiós és mikori biztonsági csomag van rajta?[ Szerkesztve ]
-
jimmedly
senior tag
Üdv mindenkinek!
Wingre melyik a legutolsó frissítés? Nekünk EUA régió van (globál európa) de arra nem jön semmi. DEC-re vagy a magyar rígiósra kijött már a 11? -
jimmedly
senior tag
válasz Remekelek28 #227 üzenetére
Igaz, elírtam, most nézem én is, hat van minden velvetben. 😊
-
jimmedly
senior tag
válasz Remekelek28 #225 üzenetére
Sajnos nem igazán. Az egyiket a fiam, a másikat a feleségem használja. A velvet a 4G változat, snapi 845, a wing 5G snapi 765. A wing állandóan nyúzva van, ki se esik a fiam kezéből, de bírja. Hat óra kijelző idő megvan -nyitogatás nélkül jórészt-, és szerintem a velvetnél is. Ha nem nyitogatod szerintem a wing jobb sotot tud. Hangzás, fotó minőség nekem kb hasonló. Ami nekem feltünő az az hogy a wing nagyon minőségi, én nagyon szeretem kézbe venni. Persze picit vastagabb a második kijelző miatt, de egyébként érezni hogy anyagból van.
A velveten ugye van 3,5 csatlakozó is, a wingről hiányzik. Engem zavarna ennek a hiánya, a fiam vezeték nélküli cuccokat használ, neki nem gond. 😊
Ja és ami még nem elvetendő hogy a wingben 8 giga ram van, míg a velvetben négy. Hosszú távon szerintem számítani fog.[ Szerkesztve ]
-
-
jimmedly
senior tag
Üdv mindenkinek! Vettem egy winget a szoftver verzió V10c-EUR-XX. Az android javítási szint 2020 szeptember. A dobozon EUA a régió kód, frissítést nem talál. Erre ez a legfrissebb verzió?
-
jimmedly
senior tag
válasz jimmy399 #145 üzenetére
Sajnos nem fogja kiírni. A simen van egy saját telefonszám "rublika" és az üres alapból. Régi ócska telefonok -nelem pl van egy még monocrom kijelzős samsungom- tudják írni ezt a rublikát. Beleraktam a mostani simemet is, beírtam a számát, így a G8x is szépen kiírja. Sim kártya íróval gindolom be lehet írni, vagy próbálj szerencsét a szolgáltatónál, hátha van ilyenjük.
-
jimmedly
senior tag
Üdv mindenkinek! A nyíregyházi média marktban kitettek egy winget, megfogdostam. Kellemes jószágnak tűnik. Akkora mint a velvet, csak persze vastagabb. Engem egyáltalán nem zavart a vastagsága, szerintem bőven vállalható, csak az ára betyáros, legalábbis nekem...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest