Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- kenand: Star Wars KOTOR I és II Android és iOS ingyen + magyarítás felrakása
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
aTe014
aktív tag
Főleg, ha azt nézzük, hogy 219ezer a dualsim, szóval olyan 10 ezer minusszal számolhatjuk az egysim-es árát (G6 esetében ennyi a diffi), ami így 205-210ezres nyitóárra saccolható, majd innen elkezdi az "esést.
És remélhetőleg most már a topik hangulata is pozitív irányt vesz a pesszimisták megjelenési kételyeinek elillanásával. Tavaszra nálam érik a G6 -> V30 csere.
ui.: dualsim-ből van fekete
[ Szerkesztve ]
-
Helltak
őstag
-
Helltak
őstag
Jó öreg Partnerogsm-nél is van már 219-ért.
Egy hónap és 180e körül lesz ott.. -
Quqesz
nagyúr
Az alza.hu-n és az xxlgsm-nél kapható már.(321e és 219e áron)
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
válasz
stemplar07 #375 üzenetére
15 millió Iphone X kelt el
azért a kettőt nem hasonlítanám össze ...teljesen más a kör veszi X et.. fele azt sem tudja mi az a Lg...
-
aTe014
aktív tag
Fuuu, nekem nagyon bejövős
Azt hittem, hogy nem lesz telefon, ami a G6-nál jobban fog tetszeni, de tetszik, hogy nem annyira nyúlánk, lefaragtak a kávák méretéből is, ezen kívül kellően széles és magasságban is tökéletesen mutat a 18:9-es 6 col. (Az S8+ a végén nekem még mindig női telefonnak tűnik a V30 mellett, sorry.) És ez a kék szín, hát eddig húztam a számat, hogy feketében nem lesz EU-s verzió, de már ez is elmúlt.
Szerencsére a minőségi fülest sem hagyják ki a csomagolásból.
Ja és korlátozott számban Koreában lesz feketében, 6GB rammal, 256GB tárhellyel, Oreoval,
de ez minket nem érint: [link][ Szerkesztve ]
-
-
jacis
nagyúr
Végre valami 😊
-
dajkapeter
senior tag
válasz
Ahogy nézem az osztrákokat ott 799€, ahogy a Mate10 pro is. Az S8+ 899€ volt, de most akciós és 699€. Viszont a Note8 999€ és azzal említik a legtöbb helyen egy lapon... Ha 300 körül nyit, akkor az első 1-2 hónapban nem igazán lesz rá kereslek. Akkor meg persze, hogy azt hiszik hogy nincs rá kereslet... Némileg elszálltak a mobilárak...
-
dajkapeter
senior tag
válasz
Reméljük, hogy az "új" igazgató kicsit máshogy tekint majd az EU-ra...
-
válasz
Vagy kiugrasz erte Ausztriaba 800€-ert. De marha kivancsi leszek a magyar hivatalos arra. Egy 270ezres nyitoarat nem erzek tul versenykepesnek.
-
stemplar07
őstag
Ebayon Írország/Fanciaország 210-20 körüli árakon van + 5 k szállítás ( 128 Gb +-os), de ezek mind koreaiak .
Tehát az EU hivatalos megjelenés kb dec végére eshet kb, és azok csak 64 GB-osak . Pont le...ják az EU-t megint ... (900 euróért ...) persze ha azt vesszük, hogy 375-ért 15 millió Iphone X kelt el , ..akkor miért adnák olcsóbban ? Ez kb Márciusra lesz sanszos , vagy szürke 170-ért vagy EU-s 240 körül ..
[ Szerkesztve ]
-
aTe014
aktív tag
Megjelenési info: LG V30 to launch on European carriers by the end of the year
-
dajkapeter
senior tag
válasz
brainticket #369 üzenetére
Még a végén megvárom és nem note 8-at veszek
Hamar esni fog az ára, nem hinném hogy ájfonosan tartaná... Hisz az S9 már lassan megjelenik, a G7 meg márciusba bemutatásra kerül. Az már nagyon nincs messze... -
kp78
addikt
Én az LG G4-em Au-ban vettem. Ott 2 év gyártói gari jár a telefonokra is. (G6-ot is ott vettem (volna), de végül inkább azt visszavittem a 14. napon
)
Anno azt mondta magyar LG, h első évben akár itthon is, 2. évben kinti szerviz. Viszont épp nemrég írtam magyar LG-nek, hogy most, másfél évesen néha rosszalkodik a telefonom, vihetném-e Bp-re. Azt írták vissza, h vigyem nyugodtan, garisan javítják.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Ez fasza. El kell menni Sopronba wellneskedni kicsit aztán onnan átugrani kb 45perc a legközelebbi MM. Mo-i LG szervizeli?
-
Helltak
őstag
válasz
250e még egy "normálisnak" mondható ár. Annyi, mint egy M10 Pro nálunk.. Kár, hogy mire hozzánk eljut már nagyon késő lesz :/
-
brainticket
aktív tag
az osztrák mediamarktban és saturnban úgy tűnik, hogy van végre készleten, 799€
http://www.mediamarkt.at/de/product/_lg-electronics-v30-h930-blau-1614995.html[ Szerkesztve ]
-
DeBe
tag
Sziasztok.
Ebay.com-ot nézve csomó V30-at árulnak 80-110ezer forint között.
Ennyire leesett az áruk? -
válasz
dajkapeter #361 üzenetére
Note 8-cal én is nagyon szemezek. Megvárom még a htc U11+-t, de ha nem domborít vmi komolyat és V30 se lesz még akkor N8 lesz.
-
dajkapeter
senior tag
Egyetértek koxx-xal Nekem nem ér meg +100-at egy 2 éves gari. Ha most megvenném akkor már amúgy sincs sok hátra az S9-ig. Plusz jövő ilyenkor az S9 is 200 alatt lesz 1 év garival. Igaz, hogy több évre veszek telefont. De ha baja van akkor 1 év alatt előjön, pláne úgy, hogy már most sokan használják és jönnek elő a gondok (fókuszvesztés). Nekem úgy néz ki note8 lesz, de még várok februárig, addig van türelmem a V30-ra. Utána váltok az LG-ről, mert a G7-et már nem várom meg.
Tavasz végén lesz 3 éve nálam a G3-om, de kezd idegesíteni, hogy a kezdőképernyőt elveszíti a memóriából (pedig 3/32-es), plusz azért 3 órás kijelzőt követően 0%-on van az akksi... Inkább új teló, mint új akksi...
Bár, ha a Sony értelmes ajánlattal rukkolna elő és nem mérföldes kávákkal akkor lehet az is játszhatna...
[ Szerkesztve ]
-
aTe014
aktív tag
-
válasz
dajkapeter #354 üzenetére
Inkább cseh
310k az vicc kategória, csak a nagy fanok fogják ennyiért megvenni. S8+ bőven 200k alatt van már. -
Remekelek28
őstag
válasz
Január közepétől keresd a magyart.
-
aTe014
aktív tag
válasz
Azért nem is írtam, hogy magyar...
Ez egy elég merész nyitóár, mint ahogy az V10-re rákeresve a 274ezres [link]Ha olyan 200 körül lesz több helyen is, és az EU-s verziókra lesz legalább 1 év gyártói garancia, akkor majd elgondolkodom rajta.
-
observer
tag
válasz
brainticket #352 üzenetére
YES!!!!
-
törölt tag
válasz
Remekelek28 #346 üzenetére
Előrendelni lehetett és azt hiszem Novemberben kapták meg először.
-
törölt tag
válasz
Remekelek28 #346 üzenetére
Köszi.Egy online bolt teljesen lényegtelen nemi szállítanak külföldre és az àr sem jó azért nem is mondom ,viszont be linkeltem a hol a legolcsóbb szerintem Bár nem tudom Magyarországra mennyiért viszik ki.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
https://www.eglobalcentral.co.uk/#/product/22427
Itt van minden színben 128 gb,dual sim
A bolt megbízható Én már rendeltem tőlük Mondjuk Angliába ingyenes a kiszállítás bizonyos összeg felett legutóbb iPad et vettem Olcsóbb az adózás miatt mert azt hiszem Hongkongban van a telephelyűk talán.
-
törölt tag
De én Angliàba vettem.
(Marocco kék abszolút nem buzis inkàbb sötét mint vilàgos nem nagyon túl sötét,mintha metàl kék lenne, viszont a boltba a kiállított műanyag meg világos volt úgyhogy meg is ijedtem de a YouTube videókon láttam ,hogy sötét azért is mertem megrendelni) ahol én vettem nem volt fekete De biztos abban is jó néz ki mondjuk én már unom a feketéket)Összeségében csúcs készülék a jelenlegi legjobb képernyővel (akinek a samsungé tetszik annak lehet,hogy csalódàs lesz ,mert ez színhelyes és gyönyörű
)
[ Szerkesztve ]
-
Én V20-at vettem inkább, és 100k -ért nem bántam meg (V10 Upgrade Best Buy) bár a V10-em is megtartottam, ha V20-al bármi gond lenne, akkor "másodlagos" telefonnak megfelelő a V10 is
V30 az nem jobb annyival amennyivel "drágább" és számos funkció (számomra) nem megfelelő/kivitelezés/gyártás... (ahány ember, annyi vélemény és elvárás)
MD
L -
aTe014
aktív tag
válasz
#11083776 #340 üzenetére
Ez akkor tutira EU-s
Köszönöm az infokat, várjuk a tapasztalatokat, és persze problémamentes használatot kívánok
Engem is csábít a V30 arra, hogy lecseréljem a G6-ot, pedig nem lenne rá okom, hiszen a G6 remek telefon, "hozza a kötelezőt" (idézve topicjának címét), nagyon pörgősen és megbízhatóan működik, de mégis bennem van a kisördög.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Típusszám: LG-H930
Hardver verzió: rev 1.1
-
törölt tag
Képernyő jó nagyon jó a betekintési szöge nem látok semmiféle kékséget.
Magyar nyelv van benne persze de szerintem minden androidba , legalábbis a noname gyártókat nem ismerem. -
törölt tag
Kb fele annyiba kerűl jelenleg a moto z_ém
(Lehet,hogy megszoktam azért ,meg mert 99% stock android) de most vissza is tettem a simkàrtyàt.+ Van battery modom az új motorola logos (nem a gagyi incipo)
Képe az gyönyörű az lg v30 nak meg a dac os 3,5 jack ( kamera nem érdekel ,meg nem is nagyon próbàltam még) nagyon ott van de azon kívül nem làtok előrelépést pl a moto z hez képest,igaz ez màr bejàratott.
Nagyon szép a készűlék ,de mível a hàtlap is üveg és ha leeseik akkor törik ,meg amúgy se àrt tok és akkor meg minden mobil egyforma....[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nova launcerrel nem tudom a smart doctor (gyári app) minialkalmazását (ami egy klikkre optimzál) ,valamint az órát létrehozni illetve a két koppintásos képernyőlezárás csak a legfelső sorban működik (a felébresztés bárhol jó) néha el is tévesztem illetve nem sikerűl elsőre.
-
törölt tag
Arcfelismerő nagyon jó,ujjlenyomatolvasó nagyon gyors,jó,képernyő fantasztikus (nem mesterkélt valósághűtlen mint a samsungoké) az iphone x hez közelít (egy picivel gyengébb szerintem a 2. legjobb az iphone x után.)
Szemét nem sok van rajta pár app,majd megpróbálom kigyomlálni őket.Fényerő nagyon jó ,megvakulok a moto z után -ami egy picit erősebb mint a pixelé.
Ősszeségében nagyon jó, hangszoró gyenge,átlagos. -
törölt tag
Hát nekem kicsit csalódás stock android után.(na jó 99 %stock motorola z)
De ez szubjektív.
Microlagok vannak ,de szerintem sokaknak fel sem tűnne csak aki iphoneról vagy pixelről vált.
Bánom,hogy nem razer lett egy kicsit. -
E2E4
aktív tag
válasz
Jumbozorz #320 üzenetére
A V10 esetén az volt az LG Magyarország álláspontja, hogy ha EU-s országból származik a telefon, és a számlán fel van tüntetve az IMEI szám, akkor - mivel Magyarországon is forgalmazott a készülék - az egy éves jótállás hazánkban is érvényesíthető. Ha a V30 esetén is marad ez az álláspontjuk, akkor a válasz: igen.
-
Jumbozorz
senior tag
Ha én veszek egy ilyen csodálatos telefont Franciaországból, és megjelenik mondjuk Magyarországon a vételtől számított fél évre, akkor érvényesíteni tudom a garit itthon a megjelenés után szerintetek??
Köszönöm.
-
babosmiki
addikt
válasz
Remekelek28 #318 üzenetére
Ki mondta, hogy ezekre nincs gari?
Nem magyar, de van. És én csak azt írtam, hogy aki nagyon akarja megveheti, de szerintem zárjuk...
[ Szerkesztve ]
-
babosmiki
addikt
válasz
Remekelek28 #316 üzenetére
"mint a G6 nál a dacos 64 gigás verzio." Engem az sem zavart, kellett megvettem..
-
Remekelek28
őstag
Alapból,hogy jól néz ki az edge és rohantak érte a vásárlók,különösebb haszna nincs,mint ahogy a flexeknek se volt értelme,de mégis jól néztek ki és ujdonság volt a piacon. Nem mindent csak azért kell kifejleszteni ,hogy viágújdonság és áttörés legyen a piacon.
Aksik terén ne is várj változást,az elektromos autokban is ugyenez a helyzet,pedig ott biztos vagyok benne,hogy néhány gyártó csilliárdokat fizetne egy olyan technológiáért,amelyel kis méretben nagy hatótáv lenne. Mutattak már be vékony lap méretű akkumulátort mobilokba is,aztán lett belőle valami? Semmi,mert a véghasználathoz kevés. Az akku esetében még a jelenlegi technológia sem elég biztonságos,ha nincs megfelelően beszerelve,lásd note7. -
mjani1172
addikt
válasz
Remekelek28 #303 üzenetére
Ja a piac nem áll készen. Az LG még arra sincs készen hogy az agusztban bejelentett telefonját piacra dobja, nemhogy megelőzze a piacot.
Szvsz egy kicsit eltévedtél.
A pixel2 nél látszik hogy haladnak.Vagy nem az a legújabb készülék tőlük?
Nem hiszem hogy lesz mégegy.[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz
Kapásból csak kettőt írtam.
A fejlesztők azt csinálják amit mondanak nekik, amúgy véletlenül sem engedve annál többet, mert akkor nem lenne mit kihozni rá fél, vagy egy év múlva.
Egyébként tudnál nekem érveket felsorakoztatni a edge kijelző, gyatra méretű aksi és mondjuk az arc,írisz,ujjnyom azonosítás kombó mellett? -
jacis
nagyúr
válasz
Teljesen igazad van abban, hogy az emberek jóval lassabban kezdik elfogadni az új dolgokat mint ahogy azokat közzé lehetne tenni. Erre egy tökéletes példa volt a Nokia MeeGo rendszere vagy a BlackBerry féle OS10. Mind a két rendszer gesztusvezérelt volt ami sokkal de sokkal kénylemesebb mint a valós vagy virtuális gombokkal felszerelt mai telók. Ez a két rendszer senkinek nem kellett akkor most meg az Apple féle BlackBerry OS10 kopi megoldás világváltónak van kikiáltva és biztos vagyok benne, hogy a droid is 1-2 éven belül át fog állni rá. Most majd mindenkinek jó lesz és mindenki ilyet akar majd mert már ott tart a felfogás hogy megértik hogy tényleg jó. Ugyanez volt az ujjlenyomat olvasókkal is az elején, mert mindenki az hitte hogy az FBI-nak kell az ujjlenyomata...
Most meg azért rinyálnak hogy nincs és így ha nem ok a face id akkor le kell venni a napszemcsit. Sajnos az emberek mindig inkább nyavajognak ahelyett, hogy belegondolnának abba, hogy fejlődni kell mert a megszokott dolgokba nagyon könnyen bele lehet szürkülni. Akkor is lépni kell ha elsőre nem a legjobb az irány. ((((Szerintem))))
-
Kasya
nagyúr
Hirtelen ralesve, de vegig nem neztem, van nemet licit, francia azonnali uj.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Remekelek28 #294 üzenetére
Gondoltam volt par darab, mert irtak velemenyt.
De Ebay-rol se komplikalt beszerezni, aki tenyleg ezt akar. Inkabb onnan, mint Pakisztanbol
Uzbegisztanban meg van remenyem.
[ Szerkesztve ]
-
Remekelek28
őstag
Ötletet,elképzelést nem tudsz mondani,hogy mire vágynál,de azt tudos szidni,ami jelenleg van. Gratula.
A fejlesztők dolgoznak,viszont sokszor visszadobja a piac,pedig lehet hosszú hónapokat toltak egy egy ötlet kifejlesztésébe. De mégsem kelendő. Gondolhatod,hogy már az LG-nek pl már van kész tekergetős hajlitgatós telefonja is,csak a piac még nem áll készen rá. -
S e t h
nagyúr
Aha, szóval 99 másiknak igen.
Kimutatás róla?
Mármint ami nem ilyen hasraütéses.Jacis.
Passz, ez lenne a fejlesztők dolga, akik mondjuk nem lennék arra kényszerítve, hogy évente reformálják meg a mobil piacot.
Én személy szerint( gondolom sokan mások is) örülnék egy erős aksinak, ami elbírna egy built in projektort, prezentációkhoz hasznos lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó rendkívül szűkre vette a kávákat a hathüvelykes P-OLED kijelző körül, megmaradtak a kiváló zenei képességek és elvileg a készülékház is elég strapabíró.
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112