Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aryon87

félisten

válasz Yondaime 四代目 #4986 üzenetére

Na igen, csak azert a nemzetkozi gatiztatas eleg macera :)
    Na majd elvalik mire jutok, addig gyujtogeto eletmod :D

• MaxxDamage

félisten

LOGOUT blog

válasz Yondaime 四代目 #4986 üzenetére

Helyes! ;)
    Csak Poweramp letölt (teljes verzió) és az mellé felrak az Alpha.Build 703 -as és mehet a móka ! (100% -on lehet nem fogod hallgatni a zenét rajt, de lehet még 80 -as hangerőn sem, mert a füled szétmegy !) ha HiFi ON megy rajta , ha kikapcsolod akkor a hangerő és hangzás a felére esik vissza (úgy hogy a hangerőt nem állítod.. én így teszteltem és ezzel a HiFi mód minden előnye kihozható ! max. hangerőn nem recseg, ropog vagy hasonló, hanem kristálytiszta hangzás... csak a füled megy szét, mert annyira erőteljes és hangos hangzást ad át így a telefon ! (én a fülest a NoMoNo -tól vettem és 2 év csere garancia van rá - ha tönkre menne vagy hasonló, akkor egyből cserélik... :K ;) )

Tesónak megmutattam, hogy is szól... (HiFi ON és HiFi OFF -al bemutattam neki..) és annyira elcsodálkozott, hogy milyen durva teljesítmény...és neki is kellett rendelnem egy darabot ebből az E80 -ból :))

Amúgy nem egyszerű találni ilyen 50Ohm + Impedanciás fülhallgatót... ha mégis van (vagy drága , vagy elérhetetlen...) Átalakítós megoldás sima fülessel nem gyere be (számomra) azt is kipróbáltam és nem ér fel azzal , mint mikor igazi (pl. E80) fülessel használod..próbálod ki ! (Sennheiser IE7 -el próbáltam az átalakítós megoldást és nem jött be...) rég túladtam mindenen (IE7 és átalakító + egyéb kiegek. amik ezzel kapcsolatosak) és azt is kijelenthetem, ha gari után menne tönkre az IE80 , simán veszek még1 ilyet (vagy 2 db -ot)

Lehet sokan gondoljátok most, hogy jujj miket beszélek itt.. de tudom, mert tapasztaltam azt amit a V10 ezzel a fülessel nyújt...teljesítményt és hangzást, hangerőt meg effekteket.. elképesztő és csodálatos !

Mint korábban mondtam (nem 1x) az az , hogy ezzel HiFi ON és OFF között a hangerő a duplájára nő mikor ON az OFF -hoz képest... hangzásról és effektekről nem is beszélve... aki nem hiszi, próbálja ki ! (és messze dobja el az átalakítót és egyéb ketyeréket...)

L

Új hozzászólás Aktív témák