Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gretzky77

veterán

válasz stemplar07 #397 üzenetére

Szia!
    Most találtam csak rá ezen irományodra! Én jelenleg 6.0-val használom a V10-et! Van egy AKG k845 bt fejhallgatóm ami bluetooth-os és van hozzá az általad említett 3,5-3,5 kábel. Kíváncsivá tettél ezzel a trükkel kapcsolatban így hát tettem egy próbát! Na nálam úgy néz ki a dolog,hogy ha a kábelt bedugom a telefonba majd utána a fülesbe akkor azt írja külső audió eszköz csatlakoztatva ha viszont bedugom a fülesbe és úgy a telefonba akkor azt írja nagy ellenállású készülék! Öszintén megmondom nem vagyok vájtfülű flac zenével próbáltam de hallható egyértelműen a különbség! Az igazság,hogy fogalmam sincs hány ohmos ez az akg fejes lehet 50 felett van és azért működik nálam fordítva ez a dolog de az is lehet 6.0 miatt!

Lenne mégegy kérdésem,írtad ezt a ncore-n lévő headfi The ultimate test disc for headphones albumot,viszont én sajnos már nem találtam!? Illetve kíváncsivá tettél és meghallgatnék mostmár pár dsd fájlt is,ilyet merre találhatok? Így is érdemes ezt az extra poweramp cuccot leszedni vagy jó a sima poweramp vagy a gyári? Dsd-t mivel tudok meghallgatni?

Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés