- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
válasz
stemplar07 #397 üzenetére
Szia!
Most találtam csak rá ezen irományodra! Én jelenleg 6.0-val használom a V10-et! Van egy AKG k845 bt fejhallgatóm ami bluetooth-os és van hozzá az általad említett 3,5-3,5 kábel. Kíváncsivá tettél ezzel a trükkel kapcsolatban így hát tettem egy próbát! Na nálam úgy néz ki a dolog,hogy ha a kábelt bedugom a telefonba majd utána a fülesbe akkor azt írja külső audió eszköz csatlakoztatva ha viszont bedugom a fülesbe és úgy a telefonba akkor azt írja nagy ellenállású készülék! Öszintén megmondom nem vagyok vájtfülű flac zenével próbáltam de hallható egyértelműen a különbség! Az igazság,hogy fogalmam sincs hány ohmos ez az akg fejes lehet 50 felett van és azért működik nálam fordítva ez a dolog de az is lehet 6.0 miatt!Lenne mégegy kérdésem,írtad ezt a ncore-n lévő headfi The ultimate test disc for headphones albumot,viszont én sajnos már nem találtam!? Illetve kíváncsivá tettél és meghallgatnék mostmár pár dsd fájlt is,ilyet merre találhatok? Így is érdemes ezt az extra poweramp cuccot leszedni vagy jó a sima poweramp vagy a gyári? Dsd-t mivel tudok meghallgatni?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP Elite Dragonfly G2 2in1 i5-1135G7 16GB 512GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest