Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MaxxDamage

félisten

LOGOUT blog

válasz E2E4 #1926 üzenetére

"Igen, el lehet menni a csillagos égig. A legfényesebb csillag jelen esetben a natív 32 bit DSD (SACD)" --->> Pont erre gondoltam, a "32bit" -re (.flac és mp3 typ sajnos nem 32bit (ahogy néztem) ez a "DSD" hol beszerezhető? (nCore-n csak .flac.-t láttam, vagy nem néztem megfelelően át a listát? :F ) :R

"Mégis mi a szent tehénnek kapcsoltad be a "tiszta térhatás" nevű "torzítót"?" --->> jobb volt az "érezhető" hangzás mint pl. normal-on :P ;]

"U.S.A.tányérok? :U S azon finomabb volt az étel? ;) " --->> minőségre gondoltam ez által (arra akartam célozni) - - ez olyan mint a 90-es évekbeli fekete-fehér Compaq notim, amiben minden alkatrészen megtalálható "jelzés" pl. :P :B

Tény, hogy ez a telefon egy "TOP" kategory ! (nem vitás)
    9H üvegfólia is felhelyezésre került a telóra és az ujjlenyomatokat sem gyűjti (hála isten)
    "Verus" tokra leszek kíváncsi még, majd ha megjön írok... (nem olcsók közé tartozik) és biztonságba tudnám, ha pl. véletlen kiesik a kezemből a V10 (bár lehet az nélkül is biztonságban tudhatom egy 9H üvegfóliával ? :Y :F (elvileg Igen!) "de jobb a + védelem"

L

Új hozzászólás Aktív témák