Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Igen, el lehet menni a csillagos égig. A legfényesebb csillag jelen esetben a natív 32 bit DSD (SACD)" --->> Pont erre gondoltam, a "32bit" -re (.flac és mp3 typ sajnos nem 32bit (ahogy néztem) ez a "DSD" hol beszerezhető? (nCore-n csak .flac.-t láttam, vagy nem néztem megfelelően át a listát?
)
"Mégis mi a szent tehénnek kapcsoltad be a "tiszta térhatás" nevű "torzítót"?" --->> jobb volt az "érezhető" hangzás mint pl. normal-on
"U.S.A.tányérok?
S azon finomabb volt az étel?
" --->> minőségre gondoltam ez által (arra akartam célozni) - - ez olyan mint a 90-es évekbeli fekete-fehér Compaq notim, amiben minden alkatrészen megtalálható "jelzés" pl.
Tény, hogy ez a telefon egy "TOP" kategory ! (nem vitás)
9H üvegfólia is felhelyezésre került a telóra és az ujjlenyomatokat sem gyűjti (hála isten)
"Verus" tokra leszek kíváncsi még, majd ha megjön írok... (nem olcsók közé tartozik) és biztonságba tudnám, ha pl. véletlen kiesik a kezemből a V10 (bár lehet az nélkül is biztonságban tudhatom egy 9H üvegfóliával ?(elvileg Igen!) "de jobb a + védelem"
L
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jövedelem
- Milyen notebookot vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Revolut
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- trek81 károsultjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest