Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
roland9408
csendes tag
sziasztok
rootolás akkor garancia vesztő? vagy már erre is van megoldás?
4.1.2,P76020h
-
roland9408
csendes tag
Sziasztok.
Esetleg van valami véleményetek a gyári v20i romról?
Aksi idő? gondolom szemmel látható különbség nincs, sebesség? telefonom garanciális, na már most ha ezt felrakom rá ugrik a garancia? mivel a hivatalos frissítős csak a v20h-t írja...+Ha valaki feltöltené a gyári v20i-t megköszönném sajnos Milestone2 kolléga által linkelt mega-s letöltő link halott..
Még egy kérdés nem megoldható root nélkül az SD kártyára való telepítés? szeretnék nagyobb játékot feltelepíteni..
[ Szerkesztve ]
-
roland9408
csendes tag
válasz Milestone2 #9619 üzenetére
és ez a v20L hivatalos? lehet láma kérdés de tartalmaz magyar nyelvet? illetve fogadjak a Trémobilos kártyámat?.. inkább megyek biztosra..
köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
roland9408
csendes tag
Próbáltam offline móddal feltenni a v20L-t és folyamatosan ezt a hibát kapom miután rányomok a 'Upgrade Start'-ra elindul a hivatalos frissítő és ez jön be..
http://www.kephost.com/images4/2014/1/8/a1_2014_1_8_mf0n0joly8.jpgmindent lépésről lépésre megcsináltam nem 1x töröltem mindent még a drivereket és ugyanez..
Windows 7 64-bitet használok.. esetleg ezzel a megoldással nem oldható meg? http://logout.hu/bejegyzes/bubus66/lg_optimus_black_p970_kdz_frissites.html
-
roland9408
csendes tag
látom lett V20O firmware is...az gyári vagy inkább ilyen a szolgáltató teli küldte minden sz.rral?
-
roland9408
csendes tag
valaki próbálta már a V20P-t?
-
roland9408
csendes tag
válasz Milestone2 #10666 üzenetére
jó de ha módosított kernelel használod akkor azért más...mint egy gyárival nem?
-
roland9408
csendes tag
válasz Milestone2 #10668 üzenetére
akkor ha már nagyon teli van szeméttel a teló felrakom mondjuk lehet akkor már a P-t csak remélem nem ilyen szolgáltató által telerakott selejt alkalmazással van teli
-
roland9408
csendes tag
válasz Milestone2 #10670 üzenetére
'ESP/SPAIN' és nincs szolgáltató
-
roland9408
csendes tag
válasz Milestone2 #10672 üzenetére
Nekem garis még...de ha valami gond lenne vissza tudom rakni a régebbi verziót nem? Mondjuk a H-t, nem rootoltam meg semmi úgyis észreveszik?
-
roland9408
csendes tag
válasz Milestone2 #10677 üzenetére
melyik módszerrel frissítsem? offline-al vagy F6 amit bubus írt?
-
roland9408
csendes tag
Na felraktam a V20P-t egész jónak tűnik kinézetre nem változott semmi.Kicsit gyorsabb mint a V20H semmi fagyást nem érzékeltem eddig, fürgébb az egész telefon.GPS is gyorsabban talál jelet.Nem dobálja annyit a mobilnetet illetve aksi ideje egész jónak mondható.
-
roland9408
csendes tag
Melyik megoldással tudnám rootolni a V20P-t? LGPwn-al nem igen akart összejönni újraindult és ennyi.
Utána felszeretnék rakni rá egy recoveryt persze zárt készülékre (rom mentéshez,xperiákon is így csináltam és bevált) melyik recoverryt ajánljátok ? -
roland9408
csendes tag
valakinek sikerült már megcsinálni ezt a USB Mass Storage cuccot? SManager-el próbáltam de nem reagált rá egyik pendriveom se...:[link]
-
roland9408
csendes tag
Lenne egy problémám tegnap óta a Play Áruház folyamatosan azt írja ki hogy 'szerverhiba'.
De érdekes hogy másik wifiről (másik routerel) illetve mobilinternetről nem írja azt
Mintha az a wifi nem érné el a Google-t de másik telefonról meg megy a Play áruház.
Törölve lettek már az adatok a beállításokba Google Szolgáltatásokból is..
valami ötlet? -
roland9408
csendes tag
válasz Milestone2 #10943 üzenetére
csináltam mentést (recoveryből) de csinált 2 mappát egy backup meg egy blobs-ot.
mindkettő kell a visszaállításhoz nem? vagy a blobs törölhető? egyáltalán miaz a blobs mappa? -
roland9408
csendes tag
válasz Milestone2 #10945 üzenetére
'L9RecoveryInstaller_1.5.0.apk' amit ajánlottál artas182x féle
-
roland9408
csendes tag
válasz Milestone2 #10947 üzenetére
De nekem zárt a BL, csak mentésre kell a recovery vagy ezt is lehet zártra?
-
roland9408
csendes tag
válasz Milestone2 #10949 üzenetére
Köszönöm működik. Még egy olyan kérdésem lenne hogy gyári rom-nál nem lehet azt valahogy megcsinálni hogy bekapcsolásnál az SD-kártya előkészítését átugorja? Van mikor 10percig csak tölt (sok játék stb...) és így kicsit lassú a bootolás
-
roland9408
csendes tag
válasz Rico45 #10953 üzenetére
Én nekem semmi bajom a telefonnal már vagy féléve nyúzom.
Általában csak internetezésre használom (böngésző,e-mail,facebook,viber,skype,navigáció,...) mint egy átlag felhasználó. De próbáltam már ki rajta játékokat nem is egyet nekem mindegyik tökéletesen futott rajta (Real Racing 3,San Andreas, ..) Aksi idejével mondhatni én megvagyok elégedve,ha nem netezek akkor wifit kikapcsolom sok futó alkalmazást bezárom és így azért bírja.De hát mégis csak egy okostelefon, oda van szegezve a konnektorhoz..és azért sok vetélytársát hazatudja vágni aksi időbe is akár. Én gyári rommal használom, rootolva van sok felesleges alkalmazást töröltem.Igaz v20h-val voltak fagyások de frissítettem v20P-re és most semmi. Egész jó belakható telefon agyon mókolni úgyse akarom, egyenlőre az én igényeimet kielégíti persze ez is emberfüggő. Kinézetre szerintem helyén van 'elegáns' láttam már sok otromba kinézetű telefont de ez nem tartozik közéjük.Nem melegedik a telefon, kamerát igaz nem sokat használom nincs arról igazán rossz véleményem (aki fényképezni akar vegyen fényképezőgépet). Na jólvan nem dicsérem tovább..És hogy mi nem tetszik benne? hogy nem LG G2-öt vettem
-
roland9408
csendes tag
válasz Milestone2 #11268 üzenetére
esetleg olyan kernel nincs ami jó stock romhoz és zárthoz?
-
roland9408
csendes tag
hogy ezt a telefont sehogy se lehet nyitni
[ Szerkesztve ]
-
roland9408
csendes tag
válasz Storms #12316 üzenetére
Igaz én már nem igen használok L9-et de én is csak szenvedtem vele...egyáltalán nem tudtam kinyitni a BL-t de aztán utána már nem is izgatott használtam gyári rommal.Én a helyedbe felraknék egy V20p-s gyári romot,rootolnám (kingoval) aztán kitörölném a sok gyári alkalmazást amire nincs szükségem és kész.A módosított rom is max csak csicsázva van aminek én nem sok értelmét látom gyorsabb biztos nem lesz.CM9-et se raknám fel soha nem is próbáltam ha kitudod nyitni a BL-t akkor próbálkozz más romokkal hanem akkor gyári
-
roland9408
csendes tag
válasz Storms #12339 üzenetére
szerintem te valamit félre értettél ha esetleg olyat törölnél ami rendszerhez tartozik és hibát okoz akkor kell a FR, (Gyári visszaállítás is ugyanaz amit beállításokon belül csinálsz). De az FR az gyalul mindent így visszaáll minden az eredeti állapotban.
[ Szerkesztve ]
-
roland9408
csendes tag
válasz Wieder12 #12377 üzenetére
Szia Sajnos erre a készülékre már nem igen érkezik gyári frissítés ami tartalmazhatná a Knock Code-ot.Szeret melegedni? mi ezzel a baj hisz tél van fűtésnek ideális,ha meg gyorsan merül ne dobd vízbe. Amúgy nem hiszem hogy létezik olyan főzött rom amivel kicsit is több lenne az üzemideje ha meg van is akkor meg majd azt nem tudja amit mondjuk egy gyári.Főzött romot nem ajánlanék én személy szerint,kipucolt gyári aztán hali. Ez egy örök harc az L9-el
amúgy nyitott a BL-ed?
[ Szerkesztve ]
-
roland9408
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest