Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:05:25

LOGOUT.hu

LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9786) bubus66 válasza Ice-ozsé (#9780) üzenetére


bubus66
nagyúr

(#9780) Ice-ozsé

Én meg ajánlom figyelmedbe aggleány leírását olvasgasd egy kicsit A Téma összefoglalóban mindent meg találsz, mit hogyan lehet megcsinálni, pontossan ezért dolgozott a Milestone2 kolléga hogy ne kelljen minden HSZ-ben leírni, de ugyan úgy a Logout blogjában (a neve alatt van) ott is sok mindent meg találsz.

Legalább az alapvető dolgokkal legyél tisztába.

A Mac(Machintos) Az ugyan úgy Operációs rendszer mit a Windows vagy a Linux, a legtöbb oldalon fent van, a letöltése. Ezért kérdezte a (vagy is írta) a Milestone2 kolléga

(#9783) Blue Eagle

Nem akarom a vitát szítani, de igaza van Milestone2 legalább a fáradtságot vette volna és olvasná el a Téma össze foglalót. Ha mi már vettük rá a fáradtságot és meg csináltuk, valamint a könnyítés és a gyorsabb letöltés érdekében a CM-ek is meg lesznek csinálva (ha az időm engedni fogja). Meg semmit nem kell keresgetni, mert ezek a linkek vannak a Logout Blogban is meg mindenhol. Próbáljuk frissíteni, őket. (Nem mindig sikerül)

[ Szerkesztve ]

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.