Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:05:25

LOGOUT.hu

LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10016) Pittyolo válasza Blue Eagle (#10002) üzenetére


Pittyolo
csendes tag

Heló!
Köszi a segítséget,sajnos még mindig problémába ütközök. Használtan vettem a telefont,az általad írt "Gyári adatok visszaállításával" kezdtem a dolgot,de ezt most mégegyszer megcsináltam a biztonság kedvéért. Először egész rendesen működik minden,appokat felrakom,belakom a rendszert,amint végzek megnéztem a "Tárolás" menüt,pontosan már nememlékszem,de kb1,5GB elérhető helyem volt.
Ekkor kikapcs,microSD betesz,bekapcs,beolvassa a médiafájlokat (a microSD-t direkt formáztam előtte,és csak az adataim vannak rajta,a régi telefonból származó rendszermappák nincsenek).
Megint megnézem a "Tárolás" menüt,és kezdődik megint a dolog,az elérhető hely hirtelen már csak 800MB,és ami fura,hogy nem listázza ki,hogy melyik rész mennyit foglal,mindenhova (Alkalmazások;Képek,Videók...) csak azt írja,hogy "Számítás...". És ez még a jobbik eset,mert van amikor belépek ugyanide és a "Belső tárhely" részt ki is hagyja,semmit nem listáz,csak a microSD-met látom.

A fájlkezelővel a mappákat átnézve egy dolog lett gyanús: a DCIM mappa foglal elég sok helyet,főleg amiatt is gyanús ez,mert egy darab fényképet se csináltam,és ha belelépek nincs egy darab fájl se. Számítógéppel összekötve már egy ".thumbnails" mappa lett látható,ahogy láttam a fájlokat a microSD-men lévő képekből generált kis méretű képek. Gondolom a Galériának generál albumonként egy-egy kis képet megjelenítésre,csak sajnos mivel elég sok képregényem van,így ez a ".thumbnails" mappa most ~700MB.
Ez így tekinthető "normális" működésnek,vagy van erre valami áthidalható művelet?
Illetve egy másik kérdés: a root útmutatók között olvasható,hogy a v20H ROM esetében a root miatt készül egy log fájl. Ha visszaállok v20B/C-re akkor root után,ha esetleg gariztatni kellene,és unroot-olom akkor jól gondolom,hogy nem marad nyoma a dolognak,és nem ugrik a garancia?
Elnézést a hosszú hozzászólásért,és köszönöm,ha elolvasod! :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.