Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
-
LOGOUT
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Eagle
őstag
válasz
TomBoy1986 #7881 üzenetére
Szia! Én csak EZT ismerem és alkalmazom is. De bizony ehhez root jog kell, hiszen a háttérfény LEDekhez a systemen keresztül hozzáférés kell a programnak. Tudom ez számodra nem vígasz.
Egyébként annyit kell még tudni erről a programról dióhéjban, hogy az L9-t 100%-n nem támogatja, ugyanis a program P940-nek detektálja az L9-t a P760 helyett. (Remélem a supportot bővíteni fogják majd továbbra is.) Ez azt eredményezi, hogy a 3 alapvető értesítésből (nem fogadott hívás, SMS, Email), az emailt nem képes érzékelni, kiértesíteni.
Az alsó gombsor fényeinek értesítésre szánt beállításai a programban szinte végtelenek, azaz kinek mi a szájíze. Én úgy állítottam be, hogy 1 mp felvillanás/1 mp kialvás.
A 3 alapvető funkción kívül még rengeteg alkalmazás változásait képes kiértesíteni (pl.: facebook). Igaz, ezeket én nem teszteltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest