Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxxo82
csendes tag
Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket, hogy milyen SD kártyát érdemes venni az Optimusba? Gondolok itt főleg a kártya gyorsaságára, de ár/érték/Gb arány is érdekelne!
Van esetles valakinek tapasztalata? -
Roxxo82
csendes tag
Sziasztok!
Win7 64bit-et használok és sehogy sem akar működni a normális összeköttetés a teló meg a gép között! Mindent úgy csinálok ahogy Joestone blogjában le van írva!
Amikor download modeban csatlakoztatom a telót a három eszköz közül az
LGE Android USB Serial Port -ot nem ismeri fel a rendszer.
Egy teljesen friss telepítésű win 7 van a céges gépemen és ott is ugyanaz a hiba mint az itthonin.Tud valaki erre orvosságot????
-
Roxxo82
csendes tag
válasz rudikiraly #20928 üzenetére
Amint azt nem olyan régen irtam nekem is hasonló volt a probléma!
De sikerült megoldani: A download-os inditást úgy csináld, hogy kiveszed a simet illetve az sd-t. Nekem sikerült kb két perce -
Roxxo82
csendes tag
Sikeresen felismerte a win7 a telóm csak a Pc Suite -ban ha szinkronizálni szeretnék,
bezárja a programot. Joestonetól letöltött pc suite-ot használom amit nem frissítettem!!
Tud valaki erre megoldást? -
Roxxo82
csendes tag
8 gb class6 sd rendesen particionálva, 2.1 gyári vodás ROM, Joestone féle autorootapp2sdvel rootoltam. utána app2sd 4-es menü, majd automatizált recovery telepítő.
Leszedtem a wapedia és a facebook alkalmazásokat. Ha megy az app2sd dobálja a hibaüzeneteket (java; android.acore) majd fagyás.
Az sd-t kivettem HR, de semmi változás. Mit tegyek hogy az sd-ről menjenek az appjaim és működjön is a teló????Help!!
-
Roxxo82
csendes tag
A recovery létrehoz válami láthatót a telón vagy a gépen??
-
Roxxo82
csendes tag
Ha a gyári 2.1 -est szeretném Black ROM-ra cserélni az is a Flasherrel megy ugye?
-
Roxxo82
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tud vki segíteni!
2.1-es vodás gyári romra szeretnék egy stabil Black romot felrakni!
szeretnék recovery-t, app2sd-t, meg procihúzást elkövetni rajta!
A kérdés az lenne, (mivel a leírásokban nekem nem egyértelmű), hogy melyik Black romot tegyem fel a gyárira? Előtte kell -e rootolni? Ha letöltöttem a megfelelő kdz-t azt a flasher-rel kell-e feltelepíteni a gyári romra? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest