- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuzso72
tag
Megnézem majd kösz!
Odáig eljutottam, hogy telepítette az LG PC Suit IV-et. Ezzel le tudtam a telóról tölteni a névjegyeket és gyorsan szerkeszteni is lehet. Kétszer is meg kellett csinálni, mivel helyes vezetéknév-keresztnév felvitelnél a telefon névjegyei közt keresztnév, vezetéknév sorrendben jelent meg, megfordítani pedig nem tudtam. onnan lehet vcard, csv exportot csinálni, amit a gmail beolvas, viszont úgy a telefonszámok jegyzetként kerültek beMég próbálkoznom kell
-
Nekem SE W910i-em volt előtte (azaz most is megvan, pihen). MyPhoneExplorer-er kiementettem a neveket CSV-be, s az egy az egyben letüdőzte a gmail. Onnan meg sync, s Optimus Fővezéren virított...
Én feltettem egy rootolo, meg flasht backupoló apk-ot. azt írta, h az OTA ki van kapcsolva a telón. Lehet akkor wifin nem lesz 2.2 andro? A másik, h mi történne, ha uninstallálnám az 1.6os adroidot? mert elméletben le lehetne törölni :S Az megoldható, h bootolásnál más kép legyen, vagy maga a kódsor? tetszene...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kiváló hardveres adottságokkal rendelkező, Android rendszerre épülő okostelefon az LG-től, tudásához képest meglehetősen olcsón.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Intel Core i7-13700K Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest