Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuzso72
tag
Megy az, csak amikor összekötöd a PC-vel a telót, ott a bal alsó ikonra (felvétel gomb feletti) katt, itt értesítések, majd az USB kapcsolatos szöveg, itt engedélyezd az adatkapcsolatot.
Na szóval üdv. Két napja nekem is van egy ilyen telóm. Még ismerkedünk egymással, sok minden furcsa (első android). Amiket próbáltam, eddig megy (pl.: IGO).
Egy gondom lenne egyenlőre (lehet szerepelt már, de nem találom). Szóval a szinkronizálás. G-mail fiókommal akartam szinkronizálni a telefont. Megy is minden, viszont a névjegyek csak a G-mail->telefon irányba szinkronizálódnak. A telefonban tárolt adatok nem kerülnek a g-mail címtárába (pedig ott akartam szerkeszteni, mivel egy Moto V3-ról szedtem át őket, ami messze nem adott ennyi lehetőséget). Mit kellene beállítani, hogy kerüljenek át a névjegyek a g-mail-be?
Nem akartam megkezdeni, de úgy tűnik van a kijelzőn fólia (???). Jó ez, cseréltetek már? Root megoldott, de utánna néztem, hogy az App2sd még nem fog menni (pedig jó lenne).
Eddig az Astro fájlkezelő, WiFi Buddy, Advanced Task killer, Android System info, antivirus, APNdroid, IGO, NetCounter került fel.
-
csuzso72
tag
Én nem olvastam rendesen Kell drivert telepíteni, de utána az is kell, amit írtam.
Erről jut eszembe: leszedtem az LG oldaláról a telepítő, updater programot. Még amikor nem kapcsoltam hozzá a telót (első napi töltés) feltettem, és menüből kiválasztva telepítettem a drivereket. Tegnap a telefonnal is próbáltam. Program indít, telefon fel, megtalálja, közli, hogy a legfrissebb rendszer van rajta, kéri, hogy a driver telepítés előtt csatlakoztasd le. Teló le, tovább, ekkor viszont kifagy, sehova tovább. TaskManagerrel lehet csak kilőni. Utána is kézzel enged, telefon csatlakoztatásos felismertetéssel fagyás. Más is tapasztalt ilyet?
[ Szerkesztve ]
-
csuzso72
tag
válasz Multikiller #525 üzenetére
Én az enyémen nem tapasztalok ilyet.
-
-
csuzso72
tag
Ez a gondom, hogy nekem a névjegyeknél "telefon" van, és ezt eddig nem sikerült átállítsam. Hogy lehet, ha lehet?
LG PC Suit progi támogatja ezt a telefont? Érdekes, hogy semmit (CD/driver) nem adtak mellé. Még a könyve is GoogleTranslate alkalmazással készülhetett, annyira hevenyészett. -
csuzso72
tag
Nekem a nincs újabb szoftver után automatikusan elkezdené telepíteni a drivert (pedig már fent van), kiírja, hogy usbt húzzam ki, ezután áll le (letöltést indít). Este majd próbálkozom. KP500-hoz volt (ha jól emlékszem az LG PC Suit) segédprogi. Ezzel lehetett telepítgetni, névjegyeket kezelni, stb... . Igaz a motorola progija van előttem, nem tudom, melyik milyen funkciókkal volt.
-
csuzso72
tag
Megnézem majd kösz!
Odáig eljutottam, hogy telepítette az LG PC Suit IV-et. Ezzel le tudtam a telóról tölteni a névjegyeket és gyorsan szerkeszteni is lehet. Kétszer is meg kellett csinálni, mivel helyes vezetéknév-keresztnév felvitelnél a telefon névjegyei közt keresztnév, vezetéknév sorrendben jelent meg, megfordítani pedig nem tudtam. onnan lehet vcard, csv exportot csinálni, amit a gmail beolvas, viszont úgy a telefonszámok jegyzetként kerültek be Még próbálkoznom kell -
-
csuzso72
tag
Most sikerült rendesen beimportáljam a gmail-ba a névjegyeket. A telón már megvolt, de szerettem volna a gmailen is.
Ha valakit érdekel, nekem így jött a legegyszerűbben össze: az LG PC Suit az összes névjegy kijelölve export vcard-ként. Egyesével lesznek, így nyűgös a gmail-be importálgatni. Ezért ezeket egyesíteni kell (Pl TotalCommander). A gond, hogy így egy fájlként importálja a gmail, mivel az end:vcard és begin:vcard közé nem tesz sortörést. Ezt kézzel kell javítani (vagy egy makrót/scriptet írni rá). Ezután ebben az egy fájlban szerepel az összes vcard jó formátummal, amit egy lépésben be lehet a gmaillel olvastatni.
-
csuzso72
tag
válasz Chuck Norris #800 üzenetére
Gmail, (és Outlook-freemail)
-
csuzso72
tag
válasz Chuck Norris #807 üzenetére
Kösz! Ezt már egyszer láttam, amikor a kolléga vette a Spicaját. Most nem találtam meg.
-
csuzso72
tag
-
-
csuzso72
tag
Az Astro nekem a telefon memóriába pakolta. Közben többet kipróbáltam, és az Installer már az SD-re dolgozik. Azért van kivétel: pl egy tabu navigációs progi a belső memóriát foglalja.
(#2659) kennyke: Köszi! Közben én is ezt találtam.
Más.: rootoltam a telót. Viszont a TitaniumBackup szerint nem, így nem is csináltam vele biztonsági mentést. Az App2SD felment, tehát rendben van a root.
Az SD mem élesítése után kivettem a memórikarit, úgy törölgettem dolgokat. Utána vissza a kártya. Meg is voltak a programok, viszont többet le kellett szedjek és újra felrakjak, mivel hibásak voltak (pl AnysoftKeyboard, OperaMini, ...). Arra nem emlékszem, hogy ezek maradtak-e a belső mem-ben is.
[ Szerkesztve ]
-
csuzso72
tag
Na enyém sem látja az SD-t. Eddig ment rendben, most fogta magát, lefagyott, majd amikor újra indult, nem látja a kártyát . Tehát semmit sem csináltam, egyszer csak így döntött
Délben kipróbálom egy másik kártyával, de szerintem megy rá egy új rom. Pedig már kezdtem megszokni, hogy lehe nyugodtan telepítgetni dolgokat, nem kell a memóriakorlátot nézzem.
-
csuzso72
tag
válasz radamsky #2778 üzenetére
Nekem is volt már fagyás, meg újraindulás is (már vettem volna ki az aksit, amikor elindult magától). És ez még akkor volt, amikor semmit sem nyúltam a rom-hoz, tehát teljesen gyári állapotban volt. Azóta szerencsére nem jelentkezett ilyen hiba. A lassulás is addig volt jelentős, amíg az AWD-t használtam (senssel).
-
csuzso72
tag
-
-
csuzso72
tag
válasz kingpython #4001 üzenetére
PC Suit nekem elakad, amikor keres frissítést. Ez az LGMobile Update progival jön elő. Szóval talál valamit, de mégsem. Elkezdi a frissítést, majd menetközben leáll, hogy nincs frissítés, az ellenőrző honlapon - amit ajánl - mégis odaírja, hogy frissítés elérhető
-
csuzso72
tag
válasz bumm bee 88 #5521 üzenetére
Én az EasyRemindert használom: [link]
-
csuzso72
tag
válasz bumm bee 88 #5524 üzenetére
A telómon angolul kommunikál
-
csuzso72
tag
Sziasztok! Még Én is azokhoz a kevesekhez tartozom, akinek 1.6 van az Optimusán.
Gondom, hogy pár napja nem megy a market. Nem telepítettem semmit ekkoriban. Azóta nem tudok letölteni semmit.
Eleinte még írta, hogy ebből-abból van frissítés, de nem tudta azt sem leszedni. Mindig download errort ír. Nálatok működik? Egyszer volt már hasonló, de egy nap alatt megoldódott, most viszont elég hosszú már a szünet. Kipróbáltam újra indítva a telót, másik wifi hálózaton, 3G-n, de mindenütt jelentkezik a hiba.Szerk.: Közben megoldódott. Szerencsére az Astró ezt is backupolta. Most az SD-ről visszatelepítettem a lementett Marketet. Egy kicsit reklamált, hogy rendszeralkalmazás, de felülírta. Most megy.
[ Szerkesztve ]
-
csuzso72
tag
válasz ruzsabazsa #6745 üzenetére
Én ezt használom, magyar kiterjesztéssel. Szerintem nagyon jó. Feltelepíted az alapot, majd a magyar kiegészítést. Megnyitod, beállítod neked tetszően, a keyboards menüpontban a magyar 3 sorost és a magyar teljest jelölt, a többitől vedd ki a pipát. Megnyitsz valamit, ahová szöveget lehet bevinni (pl.: SMS). Hosszan tapizd a beviteli mezőt, előjön a "beviteli mód" választás. Itt válaszd ki az AnySoftKeyboardot.
-
csuzso72
tag
válasz AlphaZulu #6791 üzenetére
Szia!
Előző oldalon olvashatod, hogy nekem is ez a gondom volt. Ha van mentésed, telepítsd vissza, mivel hibás a frissített market alkalmazás.
Az én hozzászólásom és LouiS22 válasza -
csuzso72
tag
válasz Stevee83 #7222 üzenetére
Nem igazán akarok beleszólni, de azért házi fw cserével általában ugrik a gari, vagyis jobban mondva a gari nem ugrik, viszont a házilagos frissítésre nem vonatkozik a garancia (tehát, ha közben lesz gondja).
Példádnál hibás az XP frissítéses dolog. Az egy program, még ha az operációs rendszer is. Az fw frissítés inkább a BIOS frissítéssel egyenértékű.
Sajnos bevált a garanciát a szervizes beavatkozásokhoz kötni. Pl a gépkocsik kötelező szervize (legalábbis eddig). Ráadásul ez még kötelező is. Csinálhatod máshol, ugyanolyan jó lesz/lehet, viszont a gari ugrik
-
csuzso72
tag
Viszont reset törli az app2sd-t. Tehát az újra fel kell rakni (ehhez viszont format ajánlott).
A root marad HR után.
Sajna nekem az app2sd nem jön be. Gondolom lassú a kártya. Pedig itthon, boltban vettem (elvileg 8GB-os Nokia). Lassú lesz a rendszer (egyklikkes 3-ast raktam fel) majd teljesen el is szállt. AWD volt fent, de nem tudom, melyik progi okozta. A HR után nem került vissza az app2sd, pedig nagyon jó lenne. -
csuzso72
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest