Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
szia
ma voltam a vodafone BP-i boltjában és vann GT-540-s fehérben és feketében egyaránt
kipróbáltam nagyon jól néz ki a menü és a kezelhetősége
de egy bajom van vele tényleg olyan halk a csengetője benne? mindegyik olyan vékony tartományban magas hangon adta elő. semmilyen mély hangot nem tudtam kihozni belőle,nekem így elégé halk
az N85-s teló hangosabb nála -
jooker82
nagyúr
-
jooker82
nagyúr
Na ezt nem értem....azzal,hogy leirtam h teljes navigon van a telomon ,warezt reklámoztam???Én úgy tudom h linkelni meg stb nem lehet...
Egy szóval nem irtam hogy honnan van kitől kaptam mikor stb....Ez bűn ha van egy teljes nav a telefonomon??? És mivan akkor ha én megvettem a Navigontól ezt a szoftvert???mert a Navigon zrt bt kft tulajdonosának testvére vagyok....
Persze utólag már elárultam,de a te kérdésedre válaszolva...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Naras
őstag
Ahoy!
Én is Optimus táborlakó lettem...
Hozzáfűzve a fentebb elhangzott témához, pl. iGo gyönyörűen megy rajta, csak a megfelelő felbontású, Androidos változatot kell megetetni vele.
A kérdésem a következő lenne:
Telepítgettem rá mindenfélét, aztán egyszercsak kiírta, hogy nincs több hely...
Néztem, a belső memória már csak 20 Mega, és ha még felteszek 1-2 dolgot, gondolom az is elfogy...
Hol/hogy lehet beállítani, hogy a memkarira installáljon???Egyébként enyémnek is lötyög a szélén a műanyag, úgy látszik ez ilyen, és kész passz...
[ Szerkesztve ]
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
robertel
senior tag
Egy láma kérdés még Navigációnál csak gps-re van szükség? Netkapcsolatra nem? Csak mert google maps net nélkül nem sokat ér, navigon vagy más cuccoknál ez másképpen van és le van töltve a térkép?
„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
Destr4ct
aktív tag
válasz robertel #609 üzenetére
Navigációhoz csak GPS-re.
Navigonnál úgy van, hogy a 30 napos próbaverziót letöltheted a marketről. Ez kb 2GB. Teljesen funkcionális. Egyedüli korlátozás, hogy a próbaverzió használatához minden indításkor szükség van netkapcsolatra.
De ha letelik a 30 nap és/vagy megveszed, akkor már nem kell net.[ Szerkesztve ]
What can change the nature of a man?
-
robertel
senior tag
válasz robertel #611 üzenetére
Újraindításnál az SN szerver leállt, és nem is indul el (ezen keresztül tudom ugye elérni a facebook-ot és a twittert). Másnál is van hasonló gond? Mi a megoldás erre?
„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
LouiS22
veterán
Köszönjük a warez-reklámot. Tényleg olyan nehéz felfogni, hogy nem menő villogni, hogy egy illegális forrásból szerzett programot telepítesz?
Kártyára nem tudsz installálni, csak akkor, ha megérkezik a 2.2 frissítés.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
jooker82
nagyúr
Már ne haragudj,de mind a Házigazdák mind Bogék is sokszor leirják hogy fut e rajta egy adott gps program...Meghát menő vagy nem menő,manapság már minden második ember a netről illegálisan szedi le a filmeket zenéket programokat játékokat stb...és úton útfélen mondjuk egymásnak,hogy tegnap mit néztünk meg,meg stb....úgyhogy ezt már el sem lehetne takargatni....Amúgyis tőlem kapta azt az IGO-t ugyh ő nem warezről szedte le...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
gyulagy
tag
Sajnos ez a mai, magyar valóság amiről nem beszélünk az nincs!
Szerintem nyugodtan lehet mondani, hogy milyen program fut rajta.
Linket tilos beszúrni és kész. Mi értelme a fórumnak? -
csusza`
senior tag
Halihó!
Meg tudnátok azt mondani, hogy 2.1-es android telepíthető -e a telóra, vagy még mindig várni kell rá?
Meet me @ Dhen' Ess Hardware! | Mikrotik - Routing the World!
-
-
tatararpad
őstag
Üdv. Remek telónak néz ki ez, de mivel még nemvolt androidos telóm lenne egy-két kérdésem: Tényleg nem lehet e mobilnet nélkül használni, tehát andriod állandóan a netre lép fel tudtom nélkül? Ha igen van e valami mód h ezt letiltsam? A telefon gps-e ugye nemcsak az a-gps-t támogatja hanem anélkül is megy tehát ingyenes netforgalom nélkülit is? Válaszokat megköszöném!
-
F.B.I.
veterán
A kikapcsolva nem ébreszt, az Android vagy a telefon szerencsétlensége? Értesítések sem jönnek a kikapcsolva nem fogadott hívásokról smsben.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
robertel
senior tag
-
LouiS22
veterán
Az okostelefonoknak nem jellemzője a teljesen kikapcsolt állapotból ébresztés. Tedd nyugodtan félre, a telefon "idle" lesz, vagy ha úgy tetszik, akkor "alvó üzemmódba" hibernálja magát, ha esemény van, azt rögzíti, meg reggel téged is ébreszt. Nyugi, ilyenkor minimális a fogyasztása (max. 1-2 % tűnik el az akkuból, eseménysűrűségtől függően). Én pl. azt szoktam csinálni, hogy 11-kor telefon lenémít (mert aludni akarok, nem hívást fogadni ), töltőre rá, wifi is bekapcsolva hagy, így jönnek a levelek, tweetek, de nem hallok semmit. Reggel meg kapcsol az ébresztő.
Az mondjuk fura, hogy az sms értesítő nem jön meg, hiszen annak be kéne pottyannia, miután bekapcsoltad. Biztos, hogy be van kapcsolva a szolgáltatónál?
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
LouiS22
veterán
válasz tatararpad #619 üzenetére
Szedd le marketből a DisableAPN nevű alkalmazást, és azzal el tudod tiltani. Másik megoldás, ha egyáltalán nincs szükséged semmiféle mobilnetre (sem MMS-re), akkor töröld ki az APN setting-eket. A másik kérdésedre is igen a válasz.
-
-
őstag
válasz pető bá' #576 üzenetére
(tudom, hogy nagyon off, de ide kezdtem el írni, előre is elnézést!
szóval LG ügyfélszolgálatot felhívtuk, hibabejelentés, garanciánk lejárt, de elküldtek a Dunaújvárosi márkaszervizbe. felhívtuk a szervizt (csütörtökön délután), hogy meddig vannak nyitva. 16 óráig, hétfő-péntek. ezen felbuzdulva pénteken 3-kor ODAÉRTÜNK, és az ajtón valami hasonló volt: "A nyári szabadságok, és fűtéskorszerűsítés miatt (ettől-eddig) zárva tartunk." Nem akarok semmi csúnyát írni, de gondolni lehet mellé. Nem hiszem el hogy egy fél nappal előtte nem tudták, hogy másnap zárva lesznek... nagyon bosszantó volt (milyen finoman tudok fogalmazni...) persze ez régen nem az LG hibája, de a szervizről meg van a véleményem...
mégegyszer bocs mindenkitől!)
"... and I hope you have a great day!"
-
F.B.I.
veterán
Kösz a tájékoztatást. Akkor marad ez csak kicsit elszomorító, hogy 2010-ben nem gondolnak a szerencsétlenre, akinek még nem volt okos telefonja, az meg vadul keresi az ilyen alapfunkciókat és közben azon mérgelődik, hogy ennyi pénzért csak ennyit tud a telefon.
Még barátkozom vele, nagyon gyors csak annyit nyomkodom, hogy hamar vége lesz, 2 napnál többet nem adok neki.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
LouiS22
veterán
Szia!
Szerintem csak hirtelen felindultságból beszélsz. Ha egy kicsit utánaolvastál (volna ), akkor ez azonnal kiderült (volna) számodra is. Minden okostelefon így működik (még az ájfón is), meg a windows mobile alapú készülékek is, és nem azért, mert 2010 van és a Nokia tudja.. Gondolj rá úgy, mint egy mini számítógépre. Az sem fog emailt fogadni, ha lekapcsolod.
Egyébként a megoldás: lenémítod, alarm beállít, sleep, ébresztő kapcsol. TErmészetesen nem muszáj lenémítani, csak akkor éjszaka csipogni fog, ha netán sms-t kapsz, vagy hívnak. Az akku fogyasztását érdemben nem fogja befolyásolni (de már írtam), mert a telefon is csak készenléti állapotban van.
Értem én, hogy a Nokia bekapcsol, de az meg nem okostelefon
PS: természetesen ha kicsit nyersen fogalmaztam volna, az nem neked szól - ilyen a stílusom.
[ Szerkesztve ]
-
robertel
senior tag
válasz csuzso72 #629 üzenetére
Már jó a dolog, sikerült is csomó zenét feltenni. Nagyon jó eddig minden, meg vagyok elégedve a telóval! Remélem 2-3 évig hű társam leszMég annyi, hogy ingyen navigáció akkro nincs csak próbaverziók? Meg elég lenne csak olyan amin itthoni térképek vannak, mivel 2 GB a memkártya és nem akarnám erre az egészet.
-
LouiS22
veterán
válasz jooker82 #614 üzenetére
Tényleg nem lovagolok ezen tovább, de ha icipicit tisztában lennél a szoftver felhasználási feltételeivel, akkor pontosan tudnád, hogy a program ilyen módon történő továbbadása sem legális - pláne, hogy az IGO kifejezetten a Spica mellé volt csomagolva. Olvasd csak el a végfelhasználói szerződést
Most hirtelenjében nem találtam olyan cikket, ami kifejezetten emített volna GPS-programot, de az bizony gáz lenne, ha egy cikkíró, vagy maga a mobilarena tenne egy olyan kijelentést a megfelelő hivatkozások nélkül (pl. a programot az XY kft adta kölcsön tesztelésre), hogy ez és ez tökéletesen fut rajta.
Bár én már nem lepődök meg semmin.
-
LouiS22
veterán
válasz robertel #630 üzenetére
Nincs. Szerintem nézd meg az Ndrive-ot, abban TopMap térkép van, és árazás alapján ez tűnik a legolcsóbbnak, plusz nem kell, hogy rajta legyen az egész világ a memóriakártyán
[ Szerkesztve ]
-
robertel
senior tag
válasz robertel #630 üzenetére
Még annyi, hogy a fényképező lehetne kicsivel jobb, és egy vaku nem ártott volna hozzá, talán az már nem nyomta volna meg az árat. No de nem akarok telhetetlen lenni, igy is nagyon jó!
-
-
LouiS22
veterán
válasz Grande Ale #634 üzenetére
Hopsz, ezt a mondatot nem akartma benne hagyni
-
ben11
őstag
válasz Grande Ale #634 üzenetére
Hát ez jó
Miért is lenne a nokia okostelefon?
Ez így eleve hülyeség, hisz vannak zárt és nyílt rendszerű telefonjai is a nokiának,mint a legtöbb gyártónak,amik közül a nyílt rendszerű telefonokat általánosan okostelefonnak becézünk. -
LouiS22
veterán
válasz Grande Ale #640 üzenetére
Én voltam, bocsánat, véletlenül maradt benne. Nem akarok flame-et. Speciel nagyon nem szeretem a Nokiát, az általa gyártott telefonokat, meg az egész Symbiant. De ez a magánügyem, csak véletlenül benne maradt a posztban, sorry.
-
LouiS22
veterán
válasz robertel #638 üzenetére
Google-ban keress rá a brut mod google maps kifejezésre, de folyamatos netkapcsolat ehhez is kell. Most nagy hirtelen nem tudom megmondani, hogy 1.6-os Androiddal is működik-e.
[ Szerkesztve ]
-
robertel
senior tag
Köszönöm, hát lehet igy a gps-t nem fogom kihazsnálni, de ez sajnos a hazai mobilszolgáltatók hibája, akik aranyáron márik a netezést mobilon.. Na mindegy, lényeg, hogy jól használható a telefon!
-
robertel
senior tag
Igen, van, hogy nekem is lelassul, de asszem ez megbocsájtható. Nem jobban lassul mint a laptopom (ami Core2 duo-s 4 giga rammal) win7 alatt ha sok progit futattok egyszerre. Remélejük android 2.2 felhozza majd!
-
gyulagy
tag
Nekem E72 nokiám van mellette, melózni azt, használom, mert a levelezése jobban szabható és billentyű 1 kezes és villám gyors, az lg azért vettem, hogy jobban megismerjem az android rendszert, tetszik, csak keresni kell progikat ami kiszolgál engem, sms progit nem találok frankót ami mappába szedi a kapott és küldött üzeneteket.
-
robertel
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest