Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
válasz radamsky #1947 üzenetére
Kiegésziteném még egy 2gb os memkártyával...
biztos láttál már LG érintős telefont,melyek általába 3 colosak és 16:9 képarányú,namost ez ez 14:9-es és igy egy kicsivel nagyobbnak hat mint a többi...nekem az arena után legalábbis igy jön le..
Nemtudjátok a GPS-ek tudják jelezni a tafipaxot?? mert nekem nem jelezte...az egyik ismerősöm mesélte,h őt már többször is megmentette...de az nem telefon volt...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
bobace
addikt
válasz jooker82 #1952 üzenetére
Ha benne van a GPS progiban (illetve a térkép, poi mit tudom én milyen fájljaiban) akkor tudja jelezni azokat a helyeket ahol traffi szokott lenni. Realtimeban nyilván nem tudja jelezni.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
dc
tag
válasz tarBubbles #1948 üzenetére
üdv,
ismerem az oldalt, nem akarom végigböngészni az egészet mivel teli van hülyeségekkel, ti milyen programokat használtok ami hasznos/érdekes?
melyik igen? justin.tv -t le tudja játszani?
-
dc
tag
válasz tarBubbles #1956 üzenetére
sokat bufferel az csak a net miatt lehet nem?
-
veterán
Nah a telefon akksija végre úgy nézem beállt kapacitásilag. 50%-ot mutat a telefon saját mérője, pedig tegnap reggel töltöttem, azóta pedig kb 2-3 órát wifiztem, töltöttem, 2 órát gps-eztem meg telefonáltam vagy 10 percet. Szóval így olyan 2-3 napot bírna nekem a használati stílusomban, ami számomra teljesen kielégítő. Amúgy a Wifi öli a legjobban az akksit (mint minden másnál, notinál is)
Nálam most perpill a következő progik vannak fent:
Astro : File Manager
Dolphin Browser : böngészőm Wifi esetén
NewsRob : Google Readerrel szinkronizáló RSS olvasó
Nimbuzz : IM program
Wefi : Wifi auto-connect-re képes program, bár mostanában használom annyira kevéssé, hogy lehet hogy hamar leszedem
Wifi Scanner : neve is mutatja
Opera Mini : böngésző 2g-3g esetén
Szotarak : sok féle szótár van benne, Rövidítésektől névnapokon át névjelentésig vagy irányítószámokig sok dolog
Bookmarks to SD: A Dolphin könyvjelzőit lehet SD-re pakoltatni
Mixzing: médialejátszó
AK Notepad: Jegyzeteket lehet készíteni és lepakolni pl sd-re
Alchemy: kombinációs játék
Crystallight Free: Tower Defense játék
Handcent SMS: sms progi
ConvertPad: átváltó progiés tesztfázisban van:
jkAppSwitch: alt-tab megfelelő
MapDroyd: térkép progi
My Tracks: gps alapján nyomkövető, távmérő, stb... tehát pl megtett táv, idő, sebesség, stb...
APKtor: alternatív market
AnysoftKeyboard: ékezetes billentyűzet, bár nekem a számok és különleges jelek miatt nem áll még kézre.[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
MatuZoi
csendes tag
sziasztok!
Lassan 1 hónapja megvan a telóm, és most úgy néz ki megadta magát :S...
a kijelzőn kb fél-fél centis sávban megjelentek vízszintesen és függőlegesen színes csíkok.ez a sáv kb a feloldáshoz szükséges lakaton van vízszintesen, és függőlegesen pedig kb a hangszóró (némító) jelcskét takarják. Az érintést érzékeli ezekben a sávokban is, csak az elszíneződés, azaz a kb 15-15db 1-1pixel széles csíkocska elég élvezhetetlenné teszi az élményt :S!
Nem ejtettem le, nem ütöttem oda sehova, ráadásul puha tokban volt. Lehet a meleg nem tetszett neki? Épp a zsebemben tartottam...Mehetek vele vissza a szervízbe a Vodához:S
-
Destr4ct
aktív tag
válasz Menthirist #1958 üzenetére
Billentyűzetek közül nekem ez jött be: [link]
Kipróbáltam többet is, de mindegyikben csak nyomvatartással lehetett elérni bizonyos ékezetes betűket, ebben meg minden betűnek van gombja.
What can change the nature of a man?
-
jooker82
nagyúr
Angol magyar szótárból melyiket ajánljátok???
És az időkép klienst próbálta már valaki??Sok netet eszik??LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
radamsky
senior tag
ujabb kérdés az érintőképernyöje mennyire kezelhető??
Anno tavaly aszonypajtás vett egy KP500-ast és mondjuk a telefonkönybe mikor keresek azaz a scrollra akarom vinni az ujacskám hogy 1-2-3-al lejjebb kuszon egy kinszenvedés
ugyanez van az sms-el i -
Naras
őstag
Végül lekerült a fólia a képernyőről... mit ne mondjak, sokkal jobb lett... nem zsírosodik, és ragad, mint a fólia, és szépen csúszik... ráadásul még érzékenyebb lett, nagyon finoman kezelhető
Jöttem le balcsira, s teló átesett egy root - on, továbbá a Barnacle Wifi Tether progi feltételén... gyönyörűen képes Wifi routerként üzemelni, most is notiról írok
Traffipax jelzéshez véleményem szerint kell GPS, meg Net is menet közben...
Valaki írta, hogy nyomogatta a gombokat, és nem kapcsolt be neki a teló... ilyen elő szokott fordulni, többen jelezték... időnként elgondolkozik a teló suspend módban, aztán párszor meg kell nyomni azokat a gombokat, mire magához tél... evvan...
Radamsky: az érintőképernyő nagyon jól kezelhető, gördítés pöpec (nincs szenvedés, görgetés van... akárhol húzod)...
Connectify használatához Fix IP - t kell használni a telón... ha jól emléxem...
DHCP sajna nem megy...[ Szerkesztve ]
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
Takhanto
őstag
Easy Reminder progival kinek működik?
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Most készülök beszerezni egy ilyen telot.Most Spicám van és hü maradok az Androidhoz.Lenne pár kérdésem.Az aku kijelzö mennyire pontosan jelzi a töltöttséget?A spicánál voltak és vannak gondok a kijelzésben.A másik kérdés.Sms irásnál az á betü röviditti az smst?Mert ebben igen és forditott á-t kell használni.Láttam videokat a 3D játékokrol youtuben és nagyon szuperul mennek rajta.Nálatok is vagy az cak valami buherált rommal megy igy?Egyenlöre ennyi lenne a kérdésem.Köszi a válaszokat.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
jooker82
nagyúr
17900 ft a vodánál igen jó netes előfizetéses csomagban...én meg 1 hónapja 30 ér vettem,úgy h még 1 év tarifahűséget is alá kellett irnom...
Hamarosan reklám is megy a tv-be róla...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz Steelheart2 #1978 üzenetére
szia
Az akku töltöttségét jól jelzi,ha pl már a végefele jár a töltöttségi kijelző,akkor pirosra vált és még onnan is kibir egy napot...nemerőltetett használattal...Gondom még nem volt az aksival 3-4 napot elmegy átlagos használattal..
Az á betűt is normálisan jeleniti meg ...nem értem,h mért röviditené az sms-t
3D-s játékok a 2.1 el fognak menni rajta...amit láthattál,nyilván vmi buherált szoft...
A 2.1-et 1 hónap múlva kapjuk meg
És mért váltanál a spicáról?? szinte ugyanaz a 2 teló..LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Steelheart2
őstag
válasz jooker82 #1981 üzenetére
Az á betü irásánál a spica csak 70 betüt enged irni egy smsben,de ha forditott át irsz(mármint az ékezet van forditva),akkor normálisan 160 betüt enged.
A 3D játék alatt pld a Iron Sight-ot értem,ami a spicán játszhatatlan,pedig 2.1 van rajta,mindenféle csoda fözettel eggyütt.
Nem váltanám le a spicát sem,csak lejár az elöfizum és nálunk itt szlovákiában 40 euro ez a telo és megtetszett.A másik androidos telo a T-Mobilnál a Htc hero,de az 230 euro elöfizetésre.Az már sok.Tehát maradna ez.Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Steelheart2
őstag
Ez az a game ami az Lg-n szépen megy 1.6 alatt és Spicán 2.1 alatt játszhatatlan.
[link][ Szerkesztve ]
-
bobace
addikt
válasz Steelheart2 #1978 üzenetére
Leírom már a másik oldat véleményét is, azaz az enyémet .
Az akku töltöttség össze vissza ugrál, nekem soha nem mutatja rendesen...
Sms írásnál nem rövidíti le 70 karakterre, cserébe szimplán nem küldi el az ékezeteket. (Csak az é,ü,ö-t)[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Steelheart2
őstag
Az aku kijelzésre jo progi a battery minder és ingyenes.Én spicán is azt használom.Az mit jelent hogy nem küldi el az ékezetet?Á helyet csak a kap az illetö vagy az egész á betüt kihagyja.Probálta már valaki a feljebb linkelt játékokat?
-
Sziltam
csendes tag
Helló!
Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan program, amivel teljes magyar ékezetes billentyű jelenik meg, nem kell nyomva tartani a billentyűt?
Telepítettem a Softkeyboard nevű progit, de nem történt semmi. Hol lehet ezt bekapcsolni vagy életre bírni?
Köszi a válaszokat! -
bobace
addikt
válasz Steelheart2 #1988 üzenetére
A betűként küldi el,ha Á-t írsz.
Már fent van az Android System Info is, meg ott a státuszsor, most tegyek fel egy harmadik battery kijelzőt is, hogy egy 3. eredményt mutasonNem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Naras
őstag
válasz Steelheart2 #1988 üzenetére
A 3D game - k úgy mennek rajta, ahogy a Youtube videókon... az Iron Sight - et konkrétan nem próbáltam, mert már elhasználtam másra a mem - et, és nem volt elég neki az Installhoz, de pl.
Raging Thunder 2,
Armageddons Quadron,
Toonwarz,
Polarbit Waveblazer
minden további nélkül, akadásmentesen, szépen megy... (ahogy YouTube - on láttad...) mindenféle buhera nélkül, 1.6 - on...Spica - ban pedig hiába van "erősebb" proci, meg 2.1, attól még gyengébb a cucc... főleg 3D - ben...
Az ékezetes karaktereket tényleg nem küldi át SMS - ben, csak ékezet nélküli formában... Nem csak az á-t, a többit sem...
Az aksit sztem korrektül jelzi, amikor nagyobb terhelés mellett megy, akkor esetleg lejebb ugrik, de utána visszaáll... ezért érezhető esetleg ugrálás, de ez mondhatni normális...
[ Szerkesztve ]
-
Steelheart2
őstag
Köszönöm szépen.Igen a spica gyenge 3Dben,de reméljük hogy megirják rá a drivert és akkor szuper lessz ez is.Amugy megvagyok vele elégedve nagyon.Tetszik maga az android rendszer.Sokáig symbiant használtam,de elég sokat kellet vele hackelgetni,ha azt akartad hogy minden program menjen szépen rajta.Pld.szignozás.Itt ilyen gond nincs.
-
Naras
őstag
válasz Steelheart2 #1993 üzenetére
Itt is van 1-2 App, amihez kell pl. root jog... de erre is van App: pikk-pakk rootolja a telód, és már kész is... Android rlz 4ever... legjobb cucc... én már csak Miz0... ööö ... Androidot veszek...
-
VarGabi
csendes tag
Helló!
Most éppen a filmekkel akadt problémám. Ha simán fölmnásolok egy avit, elindítja csak nincs hangja. Több lejátszót is telepítettem de egyikkel sem ment. Kép van, hang nincs. Aztán átküldtem a filmet egy konverteren amit még a Viewty hez használtam. Na ekkor már kép sem volt. Mi lehet a baja? Codec kell neki? A Marketen nem találtam:S
-
Steelheart2
őstag
Az igaz,de ahogy irtad arra csak egy progit kell felrakni és kész is a root.De a symbinél ez nem volt ilyen egyszerü.Bár ha egy jo forumra találsz akkor még a legnehezebb dolog is könnyü,ha a hozzáértök segitenek.Nekem a spicánál nagyon sokat segitett Skynet blogja és foruma.Van ugy hogy naponta rakok fel ujabb romot és probálgatom az ujabb összetevöket.Ha valami nem megy,akkor hipp-hopp segitenek.De ugynézem hogy ez a forum is ilyen.
-
BenceShearer
aktív tag
Szevasztok!
Nem tudok egy helyet, ahol kézbe lehetne venni a telefont, nyomkodni, megnézni milyen. Mert ahol a Vodánál voltam eddig, sehol sem volt kitéve, kézbe meg nem adtak....
-
bobace
addikt
válasz VarGabi #1995 üzenetére
Gondolom a filmeknek AC3 hangja van, azt nem nagyon bírja lejátszani (ha jól tudom), konvertáld a hangot mp3-ba.
BenceShearer: úgy látszik ez is bolt függő... Nekem simán engedték, hogy megnézzem. Bár nyomkodni én sem tudtam, de mivel belül ugyanaz, mint a többi Android, így erre nem volt szükség, csak kívülről kellett meggyőződnöm, hogy ez az ami kell nekem
[ Szerkesztve ]
-
rokarudi
aktív tag
Nincs véletlenül valamilyen beállítás, ahol az sms kódolását lehet beállítani? Még az Omniámon volt egy olyan beállítás ha jól emlékszem, hogy használjon-e Unicode kódolást vagy nem. Ezzel lehetett úgy is ékezetes betűket írni, hogy nem csökkentette a felhasznált karakterek számát...
-
quasimidi
aktív tag
válasz BenceShearer #1997 üzenetére
Szia,
Én anno bementem a Duna Plázába és kértem egy telefont hogy kipróbálhassam mielőtt megveszem. Előszőr nem nagyon akartak foglalkozni velem, de közöltem velük hogy mármpedig én ki fogom próbálni a telefont, mert ugye nem gondolják komolyan hogy fizetek valamiért több tízezer forintot, amit még csak ki sem próbálhatok. Autót sem veszek úgy hogy kifizetem majd megnézem hogy jót vettem-e....
Szóval csak határozott kedvességgel nyomulj és segíteni fognak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest