Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
swapout
tag
válasz
Prosector #40404 üzenetére
Na de ha átrakom a belső memóriára, a telepítés előtt megcsinálom a wipe-okat az mindent letöröl a készülékről, ezáltal az oda másolt ROM zip fájlt is. Közben utána olvasgattam a dolgoknak és valami 21C ellenőrzésénél akad ki hibára. Nem lehet hogy a ROM flash-elése előtt a RADIO_D855_21C_Step-han.zip.-et kell beflash-elni??
-
DonLaca@
senior tag
válasz
Prosector #40106 üzenetére
Erre van szükséged. . SuperSu után telepítsd, közvetlenül reboot előtt.
-
DonLaca@
senior tag
válasz
Prosector #40075 üzenetére
Szerintem te is úgy jártál mint én. Amióta frissítették a szervizben a romot a telefonomon azóta nem tudok mást feltenni csak a legújabb v30c-t. Több gépen próbáltam, még a windowst is újraraktam ez miatt. Eddig vagy 100x cseréltem romot a telefonon most meg semmit nem lehet vele kezdeni. Csak a v30c megy rá fel.
Én arra gondolok hogy lezárták valahogy a szervizben. -
Fulár
senior tag
válasz
Prosector #40067 üzenetére
Én ezzel a Kingrottal csináltam
https://data.hu/get/10593988/1__KingRoot4.5.6.apk
És itt a Rom:Itt válaszd ki az Európa régiót és azon belül a legrégebbi dátumozású Romot!(nekem 30C-vel simán ment a Root!)
Kdz-vel told föl a Romot aztán mehet a Root!Utána mehet fel Recovery és állandó Root.Vagy már alapból Rootolt Rom.Például Fulmics.
-
Aryon87
félisten
válasz
Prosector #35235 üzenetére
Mivel fuggetlen, igy kulfoldi sim kartyat is tud kezelni
Nekem meg arra kellene biztos valasz, hogy ha twrp-n tolom fel a Fulmis oldalarol leszedett OTAs .zip fajlt, az gyalulassal megy fel, vagy megmarad minden? Nemnwipolnek meg egyeb.. Mert OTA-n nem jelez a telo hogy kijott az 5.2
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Prosector #30719 üzenetére
Ja, hogy gépre dugtad... Hát ott lassú töltést is fogsz kapni, ugyanis a gyári töltő 1.8A-rel tölt, ennyit egyik USB sem kipréselni magából... Attól, hogy előző telefonjaid nem írták ki ugyanúgy "lassan" töltöttek.
Bizonyos mA szám alatt (meg nem mondom, hogy 800-900 mA körül talán) lassú töltésnek érzékel mindegy mivel töltöd. Ha 800 mA-es fali töltővel tudod tölteni, arra is azt fogja írni, hogy lassú töltés.
Kár, hogy az első hozzászólásodban nem utaltál rá, hogy gépre dugtad.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.
- Külpolitika
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Filmgyűjtés
- Honda topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest